4 idei de ținute ideale pentru birou

Preț pantofi: 59,90 LEI

Recunosc, în mediul în care lucrez eu nu este prioritar să ai o ținută elegantă, ci mai degrabă practică, căci nu se știe când trebuie să alergi după vreun subiect ”pe teren”. Există, însă, acele zile când știu că o să mi le petrec la birou, și aș putea, așadar, să port chiar și ținute elegante, la care potrivesc o pereche de pantofi cu toc.

Și pentru că de-o vreme cochetez cu ideea de a-mi alcătui câteva outfituri elegante, dar lejere, pe care să le port la birou, m-am gândit să scriu și aici, pe blog, despre ele, în speranța că vă va inspira chiar și pe voi.

Ținuta nr. 1 (poza sus)

Întotdeauna mi-au plăcut pantofii în culori pastel, iar acum, la sfârșitul verii, este perioada ideală pentru ei. Pentru că nu e nici cald, dar nici rece, acești pantofi stilletto sunt ideali într-o combinație cu o pereche de pantaloni albi și o cămașă într-o nuanță de roz pudrat, la care, de asemenea, visez de ceva vreme. Cât despre pantofi, aleg unii dintr-o piele ecologică, cu o înălțime a tocului de maximum 10 centimetri, ca cei de aici.

Ținuta nr. 2

Preț pantofi: 39,90 lei

Oricât aș vrea să mă țin departe de zona banalului, nu ar strica să am în garderobă o pereche de pantofi negri, cu tocul moderat, pe care să-i potrivesc la orice ținută. Eu am ales să-i asortez la o cămașă albă, romantică, cu volănașe. Spuneți voi dacă nu este un outfit reușit?

Ținuta nr. 3

Preț pantofi: 47,90 lei

Dacă nu aveți încă o ”bow tie blouse”, adică o cămașă cu fundă, faceți bine și luați-vă, căci este o variantă stylish a acestui obiect vestimentar atât de util. Eu am potrivit una la niște pantofi cu vârf ascuțit, cu un toc de 6 centimetri, iar rezultatul a fost un outfit smart-casual, pe care abia aștept să-l port. Apropo, v-am spus că prețul acestor pantofi este de doar 48 de lei? Nu? Ei bine, aflați că pe acest site găsiți pantofi din piele ecologică, la prețuri mai mult decât rezonabile.

Ținuta nr. 4

Preț pantofi: 289,90 lei

Și pentru din garderobă nu trebuie să lipsească o pereche de pantofi din piele naturală, am pus ochii pe aceștia, în două culori, cu un toc ce măsoară 9 centimetri. Cu siguranță, sunt mai mult decât comozi, iar modelul este, după cum vedeți, unul destul de actual și șic. Pe aceștia aleg să-i potrivesc cu o cămașă victoriană sau cu una din mătase, care să cadă fluid pe corp.

Voi ce spuneți? Cum ar arăta acele ținute ideale pentru birou în viziunea voastră?

Related