Adopta un stil clasic in casa ta – incepe cu podeaua

Alegerea podelei intr-o anumita incapere joaca un rol esential atat din considerente estetice, cat si practice. De aceea trebuie facuta cu foarte mare atentie si sa fie luate in considerare cat mai multe aspecte. Decorul general, dimensiunile camerei, tipurile de uzura la care este expusa, capacitatea de trafic zilnic sunt doar cateva dintre aspectele care ar trebui verificate inainte de a opta pentru un anumit tip de parchet. Unele ar putea fi mult prea fragile sau pretentioase pentru a fi montate in orice cladire, in timp ce altele ar putea crea disconfort vizual si estetic. Parchetul de tip Chevron de la Adfin este unul dintre cele mai apreciate modele de pe piata, atat datorita aspectului foarte placut, cat si proprietatilor practice cu care a fost creat.

Calitatea premium a producatorilor internationali

Adfin este un distribuitor de top care inca de la inceput s-a bucurat de sustinerea unor producatori cu expertiza, ale caror lucrari sunt dominate de profesionalism si atentie la detalii. De peste 21 de ani furnizeaza peste tot in lume parchet de calitate superioara, nisat pentru pietele medii si de lux. Olanda, Canada, Germania si Italia sunt printre marile tari care sustin Adfin in productia de parchet de tip chevron. Principalele nume care se gasesc pe lista sunt Parador, Coswick, Chapel Parkett si I vassalletti.

Diversitatea estetica

Pentru ca fiecare client vine cu cerinte si preferinte distincte, asigurarea unui numar limitat de optiuni nu ar fi reprezentat o decizie avantajoasa. Astfel, de-a lungul timpului oferta a luat amploare si s-a diversificat. In prezent exista zeci de modele de parchet Chevron, in diverse forme si culori. Poti opta in continuare pentru modele clasice, care pastreaza nuanta si textura naturala a lemnului, insa ai posibilitatea totodata de a solicita variante moderne, care sa aduca un suflu proaspat in casa ta.

Obtii servicii de consultanta

Daca esti in dubii in ceea ce priveste alegerea unuia dintre modelele de parchet Chevron, poti apela la ajutorul specialistilor Adfin, care detin cunostinte ample si in materie de design interior. Acestia iti vor oferi raspunsuri la orice intrebare, detalii si informatii suplimentare si te vor ghida catre cea mai buna decizie in raport cu nevoile si preferintele pe care le-ai comunicat.

Fiecare achizitie se face in baza unei oferte personalizate

Pentru a pune bazele unor relatii bazate pe corectitudine si transparenta, fiecare comanda isi stabileste pretul pe baza unui formular de oferta personalizata. In acest fel se pot contura sume reale, in baza a ceea ce este furnizat. Dimensiunile, nuantele, materialele, tipul de imbinare si multe alte detalii asemanatoare sunt responsabile de determinarea valorii totale. Asadar, nu se poate propune un pret universal valabil pentru tot ceea ce inseamna Chevron parchet.