Află de la Creative Nails care este secretul unei manichiuri rezistente

Fie că vorbim de ojă semipermanentă sau de gel, aceste produse au nevoie de condiții optime pentru a performa corespunzător. Asta înseamnă că, pe lângă pregătirea corectă a unghiei și alegerea produselor potrivite, și lampa utilizată joacă un rol foarte important pentru rezultatul final. De tipul și puterea acesteia depinde felul în care se usucă produsul pe unghie, dar și nivelul de rezistență pe care îl poți obține. Accesează Creative Nails și descoperă zecile modele de lămpi UV dintre care poți alege: https://creative-nails.ro/categorie-produs/lampi-uv-unghii!

Care este diferența dintre o lampă UV și una LED?

Tehnologia evoluează constant și propune din ce în ce mai multe soluții prin care să obții manichiura perfectă cu minim de efort și într-un timp cât mai scurt. Așadar, dacă lampa LED este primul model dezvoltat, acum există nenumărate lămpi UV care performează, principala diferență fiind timpul redus de polimerizare.

O altă diferență semnificativă o reprezintă faptul că lămpile UV nu se supraîncălzesc, ceea ce elimină disconfortul la utilizare și asigură o perioadă de viață mult mai îndelungată. Nu în ultimul rând, această variantă este ideală pentru uzul profesional, dat fiind faptul că susține obținerea unor rezultate impecabile, uniforme și foarte rezistente.

Alege modelul potrivit pentru tine

Creative Nails este un magazin profesional unde găsești absolut tot ce ai nevoie pentru a-ți contura un kit complet de manichiură, de la produse, la instrumente speciale. În ceea ce privește lămpile disponibile, ai ocazia să încerci ambele variante pentru a decide singură care sistem de lucru îți este mai potrivit. Totodată, lămpile UV sunt diferențiate și prin puterea pe care o au, existând variante de 48, 56, 60 sau 80W. Totodată, există și modele mini care sunt mult mai avantajoase ca preț și care se dovedesc a fi perfecte pentru uzul personal.

Un model foarte apreciat și eficient este Lampa Solaris Pink 80W Macks. Performantă, ușor de folosit, cu raze intense concentrate, dar și cu un preț foarte avantajos, aceasta este o alternativă foarte potrivită atât pentru a fi utilizată acasă, cât și în saloane.

Profită de ofertele avantajoase care te așteaptă la Creative Nails și achiziționează-ți modelul preferat de lampă UV care te va ajuta să realizezi manichiuri profesionale.

Cumpără-ți o lampă profesională și îmbunătățește considerabil aspectul unghiilor tale

Dacă ai găsit exact ce căutai, te mai despart doar câteva click-uri de finalizarea unei comenzi. Adaugă produsul în coș și completează datele de plată și livrare, iar lampa va ajunge la adresa indicată în doar câteva zile prin curier rapid.

Creative Nails este universul instrumentelor și produselor profesionale care te vor ajuta să obții unghii perfecte, ca la salon, chiar la tine acasa!