Agentia Funerara Paul – Servicii Funerare de calitate

Posted By on 24 septembrie 2020

Suntem aici pentru dumneavoastra cand aveti nevoie de noi. Functionarea planificarii poate parea coplesitoare. Pierderea unui membru al familiei este o experienta emotionala, iar durerea poate face dificil procesul planificarii.

Cei mai multi prefera sa lase aceasta misiune in mainile expertilor, astfel incat apeleaza la agentia funerara Paul. Cu o vasta experienta in domeniu, expertii agentiei funerare Paul vin cu pachete funerare complete pentru cei care se confrunta cu astfel de clipe dureroase, respeciv, serviciile necesare pentru a duce la bun sfarsit intregul ritual.

Cu toate acestea, oferim, de asemenea, sprijin celor care au nevoie imediata de a planifica o inmormantare pentru un membru al familiei sau o persoana apropiata.

Serviciile oferite de Agentia Funerara Paul

Indiferentde nevoile dumneavoastra, Agentia Funerara Paul de este aici pentru a va ajuta. Va indrumam la fiecare pas al drumului si va suntem alaturi, astfel incat punem la dispozitia dumneavoastra doua tipuri de pachete funerare, respectiv: pachete funerare pentru domiciliu si pachete funerare pentru spital.

De asemenea, serviciile funerare ale Agentiei Funerare Paul, includ: servicii funerare gratis pentru pensionari, arajamente florare, accesorii florare organizare parastase, urne funerare, transport funerar, dar si meniuri. Serviciile funerare gratis pentru pensionari sunt oferite in baza talonului de pensie, cuajutorul caruia beneficiati gratuit de o inmormantare completa. Agentia Funerara Paul vine in ajutorul dumneavoastra in momentele dificile, astfel incat pentru a economisi atat timp cat si bani, va ofera o serie de servicii funerare, care contin toate cele necesare pentru o inmormantare decenta si completa.

“Va asiguram ca agentia noastra sa va ocupa de intreg procesul inmormantarii de la cel mai mic detaliu, iar serviciile noastre vor fi pe placul dumneavoastra si totodata in conformitate cu reglementarile in vigoare. Intrucat transportul este una din cele mai importante detalii, acesta reprezinta si o parte a serviciilor pe care noi le punem la dispozitie clientilor, astfel incat, agentia noastra dispune de transport funerar cu mijloace corespunzatoare, mijloace care difera in functie de tipul transportului. Oferim chiar si servicii de asistenta pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.”

Articol complet pe Jurnalul National citeste continuarea aici