Alege o floare nemuritoare

OK Flora

Alegerea unui cadou pentru o persoană dragă nu este întotdeauna un lucru ușor de făcut dar cu florile nu vei da niciodata greș, însa și aici poți avea o dilema: să oferi flori proaspete sau flori care pot rezista mult timp?

Oferirea unui buchet frumos de trandafiri este considerată întotdeauna o atenție specială. Dacă trebuie să mergi la o petrecere de ziua de naștere, cu trandafiri sigur o să-i faci plăcere reginei zilei. Trandafirul este o floare ideală pentru a compune un buchet destul de frumos sau o compoziție elegantă. Simple, multicolore sau combinate, iată câteva sfaturi pentru alegerea unor aranjamente florale deosebite.

Ce buchet drăguț de trandafiri să oferim?

Ești invitat la cină și nu știi ce să duci? Trandafirii criogenați sunt o alegere delicată care va încânta întotdeauna gazda. Trimite trandafiri criogenati pentru aniversarea specială a nunții, ca un gest de felicitare, sau ca semn de prietenie sau doar să spui „mulțumesc”.

Un trandafir criogenat poate fi cadoul perfect pentru o nunta, logodna, copil nou-născut, casă nouă, ziua de nastere sau de pensionare. Se pot face cadou, de asemenea, cadouri deosebite pentru Ziua Mamei sau chiar Ziua Bunicilor.

Însă și un buchet rotund de trandafiri va fi o piesă delicată și din moment ce trandafirul este o floare care se păstrează bine, buchetul tău va parfuma casa timp de câteva săptămâni, iar cel criogenat chiar câțiva ani buni. Trandafirul se amestecă foarte bine cu bujorul pentru a crea un buchet romantic. Deoarece trandafirii au tulpini lungi și rigide, acestea permit compunerea de buchete foarte grafice sau aranjamente florale originale.

Pentru a face o femeie fericită de ziua ei, un buchet frumos de trandafiri este un cadou esențial. Vei alege un buchet de trandafiri roșii pentru femeia pe care o iubești și roz dacă este prietenă. Pentru o fată tânără sau o femeie din familia ta, de exemplu o mătușă, oferă în schimb un buchet destul de frumos de trandafiri albi. Și dacă dorești să pariezi pe o compoziție originală, îndrăznește cu trandafirii criogenați și cu siguranță vei uimi femeia căreia intenționezi să îi faci cadou. Trandafirii vechi fac posibilă constituirea unui buchet romantic cu multă clasă.

Și pentru a-ți completa aceste aranjamente florale deosebite, ia în considerare adăugarea unei cutii de ciocolată sau a câtorva dulciuri, poate chiar a unei cutii cu baloane cu heliu. Trufe, dar și ceai, delicatese sau șampanie, vei găsi o gamă largă de cadouri pentru a-ți  îmbunătăți cadoul cu flori. Și pentru ca surpriza să fie totală, ia în considerare livrarea buchetului la domiciliu sau la locul de muncă.

Poate fi dificil să știi cum să arăți că îți pasă atunci când există durere. Cu toate acestea, aranjamentele florale deosebite cu o varietate de trandafiri te pot ajuta să transmiți gândurile și sentimentele într-un moment atât de dificil, fie pentru o rudă, un prieten special sau cineva drag.

De ce trebuie să dai întotdeauna un număr impar de flori?

Numărul de flori care alcătuiesc un buchet frumos de trandafiri este întotdeauna ciudat. Este mai presus de toate o considerație estetică, dar unii văd un anumit simbolism, un număr impar nu poate fi separat în două. Chiar dacă tradiția tinde să dispară, este încă la modă respectarea ei.