Alege un covor de calitate la un pret imbatabil!

Pentru multi, covorul este un accesoriu de care nu se pot desparti si asta pe buna dreptate. Covoarele au fost prezente in locuintele oamenilor inca din cele mai vechi timpuri fie cu scopul de a afisa averea unei persoane, pentru a infrumuseta incaperea sau pentru a oferi o izolatie in plus pe timp de iarna. Covoare-profesionale.ro ofera o gama vasta de covoare profesionale destinate chiar si celor mai profesionale domenii precum Horeca, domeniul medical si industria companiilor. Gama de covorase interior este una care ofera produse care se pot plia pe toate gusturile, iar preturile avantajoase fac ca magazinul Covoare-profesionale.ro sa fie un aliat de incredere pentru toti cei care doresc sa cumpere de pe site-ul lor.

In categoria de covorase Horeca intalnim modele inedite precum modelul cu margini Sanitop Red, utilizat in mod special in marile bucatarii pentru mai multa aderenta si igiena. Acest model de covoras este folosit:

-in exteriorul sau in interiorul cladirii, in zone cu trafic pietonal intens.

-in industria alimentara, zone de procesare, desfacere, amabalare etc.

Specificatii:

– compozitie de cauciuc nitrilic 75%, oferind o rezistenta la grasimi.

– cu orificii de drenaj mari si cu spatele ridicat ofera aerisire si creeaza o fluiditate pentru resturile care cad sub el, lasand suprafata clara.

– are margini turnate perimetral pentru acces usor cu carucioare.

– gauri cu diametru de 19 mm.

– Inaltimea totala: 12.7 mm.

– Greutate: 8 kg/m.

Materialul de baza este cauciucul, un material care se poate curata mult mai simplu decat bumbacul sau fibra sintetica. In bucatarie este indicat sa folosim materiale cu provenienta plastica, deoarece pot fi dezinfectate si spalate chiar si cu furtunul.

Magazinul Covoare-profesionale.ro este inedit in randul furnizorilor de covoare profesionale, deoarece ofera produse de cea mai inalta calitate la preturi avantajoase. De asemenea, gama de covoarase interior este o categorie cu multiple posibilitati de achizitionare pentru case, interioare de restaurante sau magazine .

Modele precum Swisslon Classic de la producatorul Notrax este de foarte mult timp preferatul multor magazine si chiar si in randul companiilor call-center, deoarece acest model se poate curata usor, iar pretul este avantajos.

Presul de interior Swisslon este un stergator absorbant de calitate superioara, conceput sa inlature si sa retina umezeala si particulele fine de praf si mizerie. Se recomanda aplicarea presului pe intreaga latime a intrarilor largi, de la perete la perete. Are o capacitate mare de retentie a apei: peste la 5 litri / mp si o deosebita rezistenta. Suportul greu de vinil ii asigura longevitate si reduce la minim riscul alunecarii presului pe pardoseala. Utilizare recomandata: zone cu trafic usor catre mediu, partea de interior a intrarilor in scoli, birouri si magazine comerciale.

Mod de intretinere: prin aspirare / samponare sau metode de extractie, dupa cum putem observa acest model nu necesita ingrijire permanenta, iar curatatul este o operatiune simpla.

Covoare-profesionale.ro este magazinul cu cele mai inedite modele de covoare, la preturi mai mult decat avantajoase, iar experienta lor acumulata de-a lungul anilor poate fi un factor in plus pentru clientii ce cumpara de la acest magazin.