Alege un serviciu profesional de curatenie!

Serviciile profesionale de curatenie sunt foarte importante pentru cei care doresc sa beneficieze de un spatiu curat la locul de munca sau la domiciliu. Firma helppy.ro ofera astfel de servicii la nivel profesional, avand mai multe echipe formate din profesionisti cu echipament si solutii de curatenie omologate si corespunzatoare.

Serviciile oferite de o firma de curatenie se dovedesc indispensabile in ziua de astazi , mai ales pentru locuitorii ocupati ai Capitalei, unde jobul si hobby-urile ocupa foarte mult timp. Serviciul de curatenie de la helppy.ro sunt oferite doar in Bucuresti, iar portofoliul lor de clienti cuprinde atat clienti rezidentiali, cat si firme, corporatii sau restaurante.

Persoanele care doresc curatenie la domiciliu pot accesa cu incredere serviciile helppy.ro, deoarece vasta experienta si profesionalismul garanteaza rezultate 100% satisfacatoare pentru cei care folosesc acest serviciu. Imaginati-va doar cata munca ar fi dupa sarbatorile de iarna pentru o gospodina. Aceasta ar trebui sa petreaca cel putin doua zile pentru a curata toata casa. Helppy.ro ofera un serviciu rapid si avantajos de curatenie pentru persoanele care doresc sa isi petreaca timpul liber in familie sau cu prietenii.

Curatenia este foarte importanta mai ales daca avem un business si dorim sa lasam o impresie buna, insa cateodata trebuie sa lasam aceasta activitate adevaratilor experti precum celor de la Helppy.ro!

Expertii unei firme de curatenie la domiciliu sau birou vor face fata eficient si rapid acestei sarcini. Fie ca optezi pentru un serviciu de curatenie la domiciliu, sau curatenie birouri, acestea vor fi curatate in timp util si in cel mai eficient mod posibil.

Lista lucrarilor include:

– Eliminarea deseurilor de constructii;

– Curatarea spatiului de praful de constructie;

– Curatarea podelelor;

– Indepartarea urmelor de ciment, vopsea etc;

– Curatare integrata umeda a tuturor suprafetelor;

– Indepartarea petelor persistente, incapatanate;

– Lustruirea acoperirilor din lemn;

– Curatarea profesionala a ferestrelor, a pervazelor, spalarea suprafetei de sticla si rame (in interior, exterior);

– Indepartarea murdariei de pe intrerupatoare, lampi, jaluzele;

– Curatarea si dezinfectarea toaletei, a cazii si a intregii bai;

– Curatarea uscata a covoarelor, mobilier tapitat.

Datorita echipamentelor moderne, a tehnologiilor inovatoare si a personalului calificat specific unei firme de curatenie, echipa de profesionisti va sterge toate locurile inaccesibile: nise, colturi, deoarece firma de curatenie cunoaste toate caracteristicile tipurilor de suprafete si pentru fiecare are o abordare unica.

Curatarea trebuie efectuata in conformitate cu anumite reguli, adica, pornind de la zone curate si trecand la zone mai poluate. Exista, de asemenea, standarde pentru curatarea spatiilor, iar pentru a evita conflictele cu clientii, totul trebuie documentat.

Standardele iau in considerare costurile de curatare a spatiilor, in functie de timp, zona, numar de incaperi, cantitatea necesara de echipamente si instalatii.

Este elaborat un program de curatare specific, iar suprafata totala este, de obicei, impartita la mai multi angajati. Fiecare este responsabil pentru propria sa zona de curatare si foloseste doar propriile sale instrumente, detergenti si echipamente.

Helppy.ro este expertul la care doresti sa apelezi atunci cand vrei ca locuinta ta sa straluceasca cu ajutorul unor experti!