Avantajele diferitelor tipuri de cazi de baie

Daca pe langa cunoasterea tipurilor de cazi existente, mai aveti nevoie de mai multe informatii inainte de a decide, va lasam avantajele pe care le puteti obtine cu instalarea unuia dintre ele in baie. Nu vei mai avea dubii! Cumpara o cada freestanding 160 de aici  si descopera confortul pe care ti-l ofera.

Mai mult spatiu. Cazile vin in diferite dimensiuni si, de obicei, ofera o miscare mai usoara decat cabinele de dus. Daca baia noastra are suficient spatiu, unele tipuri de cazi pot umple camera cu o mare personalitate.

– Potrivit pentru copii. Celor mici din casa le place sa stea si sa se joace o vreme in timp ce fac baie. In plus fata de ingrijire, serveste pentru a avea un moment bun si sa fie distrati. Aceasta posibilitate dispare atunci cand instalam o cabina de dus.

Confort sporit. Desi in zilele noastre se recomanda sa se acorde atentie cheltuielilor inutile de apa, prin urmare cazile au sisteme incorporate care permit economii la apa – tuturor ne place sa ne bucuram ocazional de o baie relaxanta. Aceasta optiune nu poate fi luata in considerare atunci cand plasam o cabina de dus. Pe de alta parte, pe langa relaxare, baile sunt recomandate si atunci cand exista probleme de circulatie. In acest caz, ar fi atunci o chestiune de sanatate.

Baie mica: cele mai bune modele de cada pentru baia ta

Cada patrata, cada mica de colt, cada rotunda, cada mica, acum totul este posibil! Puteti gasi chiar si cazi de economisire a spatiului cu functie de hidromasaj. Formatele mini mai compacte, mai mici, dar functionale, sunt perfecte pentru suprafete mici.

Baia este o camera in care spatiul lipseste adesea, dar contrar a ceea ce credem de obicei, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la cada. Petrecem mult timp in aceasta camera in fiecare zi si este normal sa ne dorim sa ne oferim o lume placuta de relaxare care este estetica si functionala in acelasi timp.

Pe piata veti gasi diferite modele de cazi care se adapteaza perfect la baile mici. Modelele standard sunt de obicei dreptunghiulare sau patrate, dar vin in dimensiuni care permit integrarea oriunde. Unele nu ocupa mai mult spatiu pe podea decat o cabina de dus cu dimensiuni de 105 pe 70 cm. Aceste cazi pot fi echipate cu un scaun integrat, toate in acrilic pentru acelasi aspect de design si functionalitate.

Cazile de colt sunt o modalitate interesanta de a va proiecta baia mica. Modelele mai mici faciliteaza integrarea lor in aceasta camera, ocupand coltul, eliberand restul camerei. Modelele incorporate sunt inteligente: permit integrarea baii si a spatiului de depozitare in aceeasi structura generala. Acest lucru economiseste spatiu si este tipul perfect de solutie pentru o camera patrata.

Cada dreptunghiulara atasata la perete

Este perfecta intr-o baie prea mica, deoarece elibereaza mijlocul camerei, astfel incat vizual camera arata mai putin aglomerata si adesea mai mare. Principalul sau avantaj este si faptul ca este posibila integrarea anumitor echipamente, cum ar fi un geam de baie, o coloana de dus, pentru a beneficia de avantajele cazii si dusului in acelasi timp. Aceasta este solutia clasica, dar si eficienta. Mai ales ca modelele asimetrice rezolva toate problemele spatiului.