Cadoul perfect pentru cei dragi: un blănos!

Un cadou… blănos!

Da, e iar acea perioadă din an! Poate că nu se aud încă zurgălăii și nici zăpada nu se arată la orizont, dar credeți-mă când spun că e timpul să ne gândim la cadouri pentru cei dragi. Mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun, ceea ce-nseamnă că e timpul să ne uităm pe lista aceea de cadouri și să bifăm ce mai e de bifat.

Dacă sunteți, însă, printre aceia care n-au avut timp de liste de cadouri și n-aveți nicio idee despre ce o să le dăruiți celor dragi, eu vin cu soluția salvatoare: un blănos! Da, un patruped, un suflet pe care o să-l iubească numaidecât.

Un patruped – alegerea inspirată?

Desigur, înainte să plecăm în căutarea unui patruped simpatic, trebuie să ne asigurăm că persoana în cauză are toate condițiile pentru a-l îngriji și a-l găzdui corespunzător. Nu de alta, dar dacă nu facem asta au de suferit și animăluțul în cauză și persoana dragă nouă.

De exemplu, unei persoane care stă într-o garsonieră îi va fi greu să aibă în grijă un cățel de talie mare sau chiar mijlocie. Poate, în schimb, să iubească și să-ngrijească o pisicuță. Așadar, înainte să alegem un astfel de cadou, să ne asigurăm că vor conviețui bine.

Îi va fi pe plac?

Un astfel de cadou oricum nu i-l vei face unei persoane mai puțin cunoscute, sper. Mă refer la faptul că înainte să-i pui un cățel sau o pisicuță în brațe trebuie să te asiguri că persoana respectivă este iubitoare de animale și că-și dorește un astfel suflețel prin casă. Nu de alta, dar nu cred că ai vrea să ți se returneze cadoul sau, mai rău, să afli peste un timp că a ajuns mai departe.

Cum faci ”livrarea”?

Dacă vorbim de o persoană care locuiește pe lângă tine, atunci nu rata ocazia de a-i vedea fericirea în ochi. Prezintă-te la ușă și spune-i că Moșu` s-a gândit la el/ea. Dacă vorbim, în schimb, de o persoană care locuiește în alt oraș, poți apela la o firmă de transport animale de companie, pe care te poț baza în astfel de situații, și care îți garantează că patrupedul va ajunge în siguranță la stăpânul iubitor.

Totuși, dacă persoana în cauză este peste mări și țări, să zicem în Anglia, și ți-e chiar imposibil să ajungi de Crăciun la ea, atunci poți apela, de asemenea, la o firmă specializată în transport câini și pisici în Anglia.

Nimeni nu-i va rezista unui astfel de cadou.

Ps: Dacă vorbim de alte țări, consultă lista destinaților oferită de această firmă de transport animale de companie international.

Astfel, toată lumea e împăcată. Cadoul ajunge la destinatar în timp util și-n siguranță, iar tu ai satisfacția unui cadou special, făcut unei persoane speciale.

Related