Când mașina te lasă, sună la tractări auto Timișoara

Anul acesta am intrat în „rândul șoferilor”. Adică mi-am luat permisul de conducere. Așa că, acum sunt și eu mult mai atentă la tot ce se vorbește despre de șofat sau mașini, lucruri care până acum îmi intrau pe o ureche și îmi ieșeau pe cealaltă.

Însă acum îmi doresc să cunosc cât mai multe astfel încât să pot face față oricărei situații mai puțin plăcute, ceea ce nu-mi doresc să se întâmple. Dar vorba aceea ”paza bună trece primejdia rea”. Așa am ajuns ca printre cărțile de vizite pe care țin tot timpul în mașină să se afle și cea a firmei de tractări auto timișoara, un ajutor de nădejde atunci când mașina ta te lasă (pentru că asta este inevitabilul nu-l poți controla întotdeauna și oricât ai spune ”eu nu voi fi niciodată în situația aceasta”, cu siguranța va veni ziua în care vei rămâne cu mașina în pană).

Dar să vă spun cum ajuns la tractări auto Timișoara: De la cea mai bună prietenă a mea care, anul trecut, a plecat, împreună cu familia și cu rulota pe care tocmai și-o cumpărase din străinătate într-un tur al marilor orașe din țara noastră. Și bineînțeles au ajuns și în Timișoara. Traseul a fost unul lung de câteva săptămâni, așa că, mergeau cu mașina inclusiv noaptea, fiind traficul mai lejer. Tot noaptea au ajuns și la Timișoara. Și surpriză! S-a stricat rulota. Fiind proaspăt achiziționată nu-i știau foarte bine ”chițibușurile” așa că nu au avut ce face. Se gândeau că vacanța lor a luat sfârșit. Au tras pe dreapta și deja se vedeau cum se întorceau acasă cu trenul, rămânând ca soțul să caute firme, mecanici poate o pot rezolva. Însă asta ar fi durat câteva zile. Dar, spre bucuria lor, mașina i-a lăsat lângă o benzinărie. Și cum au întrebat acolo, li s-a recomandat tractări auto Timișoara, o echipă de profesioniști care sunt recunoscuți prin promptitudinea, rapiditatea dar și prețul mic pe care îl au. Nu au stat pe gânduri și i-au apelat. Deși era în toiul nopții, băieții s-au prezentat imediat și le-au rezolvat problema. Așa, prietena mea și familia ei au trecut cu bine peste acest mic incident și au putut să-și continuie vacanța.

După cele povestite mi-am spus că voi păstra și eu în mașină cartea lor de vizită. ”Nu-mi cere de mâncare” și în plus dacă nu am eu nevoie, o pot recomanda altor persoane pe care le întâlnesc în trafic. După cum am văzut pe site-ul lor, tractări auto Timișoara execută cereri din toată țara, chiar străinătate. În plus, sunt punctuali, rapizi și ieftini. Dintr-un schimb de informații, la telefon, ei îți rezolvă problema. În plus, pot tracta orice fel de mașină, indiferent de gabarit dar și starea ei de funcționalitate. Sunt recunoscuți pentru intervențiile pe care le-au avut în urma accidentelor cu mașini grav avariate, în depanări, deblocări de trafic. Ce mai, poți apela a ei în orice condiții, la orice oră din zi sau noapte!