Caserole de palstic pentru catering si restaurante!

Posted By on 9 decembrie 2020

Confortul de a primi mancarea calda acasa este intotdeauna o algere comoda, deoarece este tot mai greu pentru multe persoane sa jongleze cu jobul si treburile casnice. De asemenea, pandemia a facut ca restaurantele de tip catering sa aiba un boom, deoarece multe persoane prefera sa comanda mancare de restaurant la domiciliu.

Calitatea produselor alimentare este deseori dictata de modul in care au fost conservate, iar in acest caz gama de caserole unica folosinta este o investitie foarte utila.

Un avantaj al ambalajelor de unica folosinta se refera la modul practic in care poti depozita mancarea, aruncand in cele din urma caserolele cu pricina.  Nu le porti cu tine, nu ai grija lor. Fie ca este vorba despre mancarea la pachet pentru birou sau la orice job, fie ca este vorba de o gustare sau de ceea ce cumperi pentru a servi o masa, ambalajul in cauza nu iti va crea probleme ulterior.

Concepute pentru a fi o maniera practica pentru a mentine mancarea in conditii bune, astfel de ambalaje sunt la indemana oricui. Vin sub diverse forme, marimi, sisteme de inchidere la fel de variate. In general, cele din plastic sunt printre cele mai populare. La randul lor pot fi termorezistente, termosudabile, speciale pentru salate, sosuri etc.

Ambalajele iti protejeaza marfa la transport, depozitare si manipulare. Produsele tale ajung intacte si in conditii de igiena la clientii tai. Mai mult, sunt instrumente de marketing, multumita carora logo-ul si datele de contact ale companiei tale sunt disponibile unui public mult mai larg. Frumoasele pungi cadou sunt pastrate cu grija de cei care le primesc si sunt reutilizate in diverse imprejurari.

Tot mai multi consumatori aleg sa isi faca cumparaturile de acasa, asezati confortabil in fata calculatorului. Prin urmare, numarul magazinelor virtuale a crescut foarte mult. Pentru a te diferentia, ai nevoie si de produse de impachetat de calitate superioara. Sa livrezi obiecte fragile in simple ambalaje carton nu este o solutie pentru a-ti creste popularitatea si credibilitatea. Meniul zilei si alte mancaruri comandate de la restaurante vor ajunge in siguranta la destinatie ambalate in: consumabile catering, tacamuri unica folosinta, pahare unica folosinta, pahare plastic, pahare carton, palete cafea, farfurii unica folosinta.

Cel mai evident beneficiu al detinerii unui recipient de unica folosinta este ca faciliteaza curatarea ulterioara. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la eliminarea alimentelor de pe ustensile si curatarea acestora. Tot ce trebuie sa faceti este sa maturati totul in cosul de gunoi, permitand astfel ca restul operatiunii de curatare sa aiba loc rapid si eficient.

Daca sunteti preocupat de mediu, veti descoperi ca utilizarea recipientelor de unica folosinta pentru alimente va va ajuta sa reduceti impactul asupra mediului. Materialele utilizate pentru fabricarea recipientelor de unica folosinta sunt usor de reciclat.

In afara de recipientele pentru alimente, multe companii produc astazi si alte optiuni de catering de unica folosinta, care sunt ecologice. Paharele, farfuriile si bolurile de unica folosinta, fabricate din fibre turnate biodegradabile si compostabile si produse din hartie, sunt, de asemenea, alegerea perfecta pentru industria de produse catering.