Castiguri in varful degetelor tale: profita de numeroasele oferte de pariuri online!

pariuri online

pariuri online

Urmeaza o perioada extrem de bogata in provocari, pentru amatorii de pariuri online. In lunile urmatoare, se desfasoara multe evenimente sportive de mare anvergura, care ofera ocazia unor castiguri spectaculoase. Iata doar cateva dintre cele mai interesante, Get’s Bet!

Finala Champions League – marele eveniment al sfarsitului de primavara

Sambata, 29 mai, are loc finala Champions League. La fel ca in 2019, meciul se disputa intre doua echipe englezesti, dovada ca Premier League a depasit clar La Liga si este, detasat, cel mai puternic campionat din Europa. Favorita este Manchester City, cu o cota de 1,95, iar Chelsea Londra este cotata cu 3,90. Daca pariezi ca meciul se va incheia la egalitate si va fi nevoie de prelungiri, beneficiezi de o cota de 3,40.

Exista numeroase alte pariuri online legate de aceasta finala, care iti pot aduce castiguri importante. Ar putea, de exemplu, sa te atraga cota de 2,05 ca ambele echipe marcheaza. Poti, de asemenea, sa pariezi pe prima echipa care inscrie sau pe faptul ca nu se va marca nici un gol, ceea ce ti-ar aduce un castig echivalent cu de 7 ori suma mizata.

Excelenta pare si cota de 2,90 ca Manchester City sa castige la 0. Mai ales ca, atunci cand vine vorba de scorul corect, cei mai multi specialisti merg pe 1-0, 0-0 sau 2-0. In schimb, daca vei paria pe un scor de 2-2, ai sansa de a castiga de 14 ori mai multi bani decat ai mizat!

Pariuri online la Euro 2020

Desi poarta numele de Euro 2020, Campionatul European se desfasoara in 2021 in mai multe tari europene, printre care si Romania. Cea mai mare provocare consta, bineinteles, in a anticipa noua campioana a Europei. Cele doua favorite, care beneficiaza de aceeasi cota de 6, sunt campioana mondiala Franta, dar si Anglia, tara in care se vor desfasura fazele finale ale competitiei.

Urmatoarele pe lista favoritelor sunt Belgia (cota de 6,50), Germania (8,00), Spania (8,50) si abia apoi campioana europeana en titre, Portugalia (9,50). La polul opus, echipele cel mai slab cotate, pe care aproape nimeni nu le vede capabile de o performanta in acest an, sunt Finlanda (351,00), Ungaria (401,00) si Macedonia de Nord (501,00).

Pariuri online pe transferuri!

Odata cu vara, in fotbalul mondial apar si transferurile spectaculoase. Unul dintre cele mai asteptate si mai imprevizibile este cel al vedetei lui Tottenham, Harry Kane. Despartirea de londonezi este aproape sigura, insa nu la fel stau lucrurile cu viitoarea destinatie.

Cel mai probabil pare, in acest moment, un transfer la Manchester United, cu cota de 2,75. Manchester City sta si ea la panda si are o cota de 5 sa il convinga pe jucatorul englez. Pe langa cele doua forte din Anglia, in cursa intra si miliardarii de la Paris Saint Germain, italienii de la Juventus si cei doi giganti ai Spaniei: Real Madrid si Barcelona, cea din urma cu o cota imensa, de 29!

Iar ofertele de pariuri online nu se limiteaza nici pe departe la fotbal. Cei care prefera alte sporturi stiu ca urmeaza turneul de tenis de la Roland Garros, Turul Frantei si Jocurile Olimpice de Vara de la Tokyo. Plus multe competitii de anvergura din baschet, handbal, hochei pe gheata, volei si alte sporturi. Tot atatea ocazii sa iti dovedesti priceperea si sa obtii castiguri fabuloase!