Ce este ivu.ro?

Ivu.ro este un site web de anunturi gratuite (și, de asemenea, o aplicație) unde puteți vinde, inchiria și cumpăra obiecte folosite sau noi.

De ce ivu.ro?

  • Dacă aveți acel obiect vechi care aduna praf în garajul dvs., puteți folosi ivu pentru a-l lista online gratuit, pentru a găsi cumpărători și pentru a face rost rapid de bani. Dacă, pe de altă parte, aveți nevoie de unele articole second-hand, ivu este site-ul perfect de anunturi cu o gamă largă de articole și servicii postate zilnic de mii de cumparatori.
  • Mii de utilizatori acceseaza site-ul zilnic.
  • Este gratuit.
  • Este sigur.
  • Nu exista nici o limita impusa, se pot adauga cate anunturi doresti in orice categorie.Daca doriti o vizibilitatea mai mare a anuntului dvs , exista varianta promovarii anuntului acesta fiind listat in fata anunturilor standard, cu un contur deosebit ce va atrage mai multi posibili cumparatori.Preturile fiind unele foarte decente in comparatie cu alte site-uri de anunturi iar perioada de promovare fiind cel putin de doua ori mai mare.

Cum incep sa folosesc ivu.ro?

Pentru a putea posta un anunt este nevoie ca sa autentificati ulterior in contul dvs de client. Crearea unui cont dureaza 1 minut dar exista posibilitatea logarii / inregistrarii in platforma cu contul dvs de facebook.Printr-un singur click vi se creeaza automat un cont de utilizator.

Acum, să aruncăm o privire asupra modului de a vinde ceva de care nu mai aveți nevoie.

 

Accesați www.ivu.ro

Conectați-vă la contul dvs.

Faceți clic pe butonul „Adauga Anunt” (de obicei în colțul din dreapta sus sau in meniul stanga daca accesati site-ul de pe un dispozitiv mobil)

În pagina următoare, introduceți titlul anunțului, de exemplu, „Opel astra”,  „Vand apartament 2 camere Dristor”, și apăsați butonul verde.

Selectați o categorie care se potrivește articolului dvs..

Adaugati fotografii  articolului pe care îl vindeți, descriere, preț și detaliile dvs. de contact.

Introduceti un titlu care descrie pe scurt obictul dvs iar in campul descriere nu va limitati doar la cateva cuvinte. Un cumparator interesat are nevoie de cat mai multe informatii despre ceea ce doreste sa cumpere.

Postarea unui anunț este gratuită, cu toate acestea, puteți alege să plătiți pentru ca înregistrarea să fie mai mare în rezultatele căutării, să încărcați imagini suplimentare și așa mai departe. Puteți consulta toate planurile suplimentare si metodele de promovare active în cadrul site-ului !

Ne straduim in permanenta ca ivu sa ramana un site sigur pentru vanzatori si cumparatori insa va recomandam sa aveți grijă de „cumpărătorii” care încearcă să cumpere sau să vândă ceva la un pret mult sub pretul pietei sau cei care refuza anumite teste sau chiar sa va intalniti pentru a testa produsul.

Încercați să finalizați toate tranzacțiile față în față într-un loc sigur.