Ce tip de pat preferi?

Patul este elementul principal dintr-un dormitor si acesta trebuie sa fie obligatoriu unul rezistent, comod si pe cat posibil de estetic realizat. Un pat nu este doar o piesa de mobilier si atat, el ne ajuta in fiecare seara la o odihna mai buna si la recuperarea fortei pierdute pe timpul zilei. Un pat poate de asemenea sa constituie si un spatiu de depozitare daca optam pentru o varianta personalizata cu depozitare sub pat…

Cu siguranta ai nevoie de un pat cu spatii depozitare atunci cand vrei sa optimizezi dormitorul iar noi te intelegem perfect. Cumpara cele mai bune astfel de paturi cu spatii de depozitare si vezi mai jos cum le poti integra in dormitorul tau. Nu este deloc greu si tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai comandat spatiile de depozitare perfecte pentru tine. In felul acesta, lucrurile tale nu vor mai fi imprastiate peste tot si vei putea sa ai mereu totul in ordine.

Atunci cand decorezi o camera, ar trebui sa iti faceti intotdeauna griji cu privire la doi factori importanti: estetica si confortul. La urma urmei, vei compune cea mai intima camera a casei, folosita pentru a te odihni si ati recupera energiile.

Supraetajat

Comun in camerele pentru copii si adolescenti, patul supraetajat este un set format din doua sau mai multe paturi montate unul peste celalalt. Modelul vine de obicei echipat cu scara, astfel incat utilizatorul sa ajunga la capatul inalt in siguranta. Pentru mai mult spatiu in camera, alege sa folosesti spatiu de depozitare sub pat pentru a pune accesoriile copiilor, hainele sau jucarii.

Pat traditional

Cele mai frecvente dintre tipurile de pat pot fi gasite in dimensiuni duble sau single. Platforma (structura piesei) este de obicei din lemn, MDF, MDP sau fier.

Principalul avantaj al acestui pat consta in usurinta si posibilitatea de a-l combina cu orice stil decorativ. Este un mobilier clasic, atemporal si perfect pentru cei care doresc o camera dubla romantica si eleganta.

Cutie de pat

Spre deosebire de cel traditional, acest pat renunta la structura cu punti si aduce o cutie care serveste drept suport pentru saltea. Patul cutiei are de obicei sase picioare, ceea ce asigura mai multa stabilitate in timpul utilizarii.

Patul cutiei poate fi conjugat sau poate avea elemente separate. A doua optiune este avantajoasa, deoarece permite sa intorci salteaua si sa pastrezi lenjeria de pat intotdeauna la locul ei.

Unele modele sunt echipate cu pieptare sau sertare pentru depozitarea obiectelor si obiectelor. (depozitare sub pat)

Pat suspendat

Destul de indraznet, patul suspendat este capabil sa transforme orice camera. Este compus practic dintr-un podium si o saltea atarnata de tavan cu franghii groase. Avantajul este ca poti regla inaltimea patului de la acostarea structurii, lasand salteaua mai departe sau aproape de podea.

Pat incorporat

Dupa cum sugereaza si numele, patul incorporat este cel care este ascuns in interiorul unui perete sau dulap atunci cand nu este utilizat. Cu un astfel de model, persoana poate dormi si apoi stoca salteaua pentru a obtine mai mult spatiu in camera.

Exista mai multe tipuri de pat incorporat: forma patrata, rotunda sau dreptunghiulara. Tocmai pentru ca sunt facute la comanda, aceste paturi devin perfecte in modele de camere modulate.

Pat japonez

Numit si un pat jos, este inspirat de traditiile popoarelor estice, care cred ca dormitul langa podea asigura un somn mai linistit. Baza sa contine numai covorase tatami, care pot fi aranjate direct pe podea.

Te poti inspira din idee si poti acoperi podeaua cu un cadru impodobit sau un set de paleti din lemn. Apoi, pune salteaua si completeaza aspectul cu o cuvertura frumoasa si perne.