Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi o cuvertura de pat?

In cadrul magazinului online Texx.ro gasesti zeci de modele de cuverturi, care mai de care mai deosebita si mai de efect, de aceea intelegem foarte bine motivul pentru care alegerea cuverturii potrivite poate lua mai mult timp decat ar trebui cateodata.

Pentru a-ti face munca mai usoara, iti prezentam in cele ce urmeaza cateva aspecte la care trebuie sa fii atent atunci cand ai parte de prea multe cuverturi de pat frumoase si nu esti sigur de modelul pe care sa il achizitionezi:

  • Compozitia materialului din care este realizata – acesta este cel mai important detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand doresti sa achizitionezi o cuvertura noua. Acesta trebuie analizat si ales in functie de tipul de tesatura si de modul in care se simte pe piele. De multe ori nu este suficient ca procentul de bumbac sa fie mai mare ca pielea ta sa fie multumita de intreaga compozitie. Unele persoanele pot avea o toleranta scazuta si pentru cea mai mica cantitate de poliester sau elastan si de aceea este esential sa citesti cu atentie specificatiile fiecarui produs in parte.
  • Modelul si culoarea cuverturii – pentru a putea fi asortata cu designul din cadrul dormitorului,cuvertura trebuie sa pastreze un echilibru intre stilul mobilierului si cromatica incaperii. Poti alege o cuvertura care sa reprezinte o pata de culoare menita sa te energizeze sau  poti opta pentru un model mai simplu care sa faca trecerea de la modern la clasic. Atat tonurile calde cat si cele reci pot contura un design unic in dormitorul tau, astfel incat sa ai parte de un rezultat exceptional.
  • Dimensiunea potrivita pentru patul tau – o cuvertura care este prea mare si se intinde pe podea devine incomoda, timp in care una prea mica, care nu acopera uniform patul afecteaza aspectul estetic. Asigura-te ca dimensiunile cuverturii sunt potrivite pentru patul tau pentru a avea parte de o potrivire perfecta. Caracteristicile produsului sunt disponibile pentru fiecare model in parte si trebuie consultate cu atentie inainte de fiecare achzitie.
  • Bugetul in care vrei sa te incadrezi – un alt aspect esential de care nu trebuie sa uiti este raportul pret-calitate de care vrei sa ai parte. Acesta este calculat in functie de toate aspectele prezentate pana acum. Calitatea nu se rezuma la ceea ce reprezinta un numarul de pe eticheta produsului, ci la ceea ce iti ofera tie satisfactie in urma achizitiei. Texx.ro gazduieste un numar mare de cuverturi de pat frumoase la preturi pentru toate buzunarele.

Nu ezita sa contactezi echipa noastra, online sau telefonic, dacaai nevoie de consultanta sau vrei sa afli mai multe detalii despre produsele noastre. Intra pe Texx.ro si gaseste ceea ce ti se potriveste cel mai bine.