Cinci metode prin care bărbaţii o dau în bară la prima întâlnire!

Nu este un lucru ascuns faptul că femeile sunt foarte pretenţioase când vine vorba de ales partener de viaţa. Cu toate acestea, bărbaţii neglijează acest aspect, gafând la mai multe capitole când vine vorba de o primă întâlnire.

1.Stil vestimentar. Ei bine, femeile au în general o afinitate către haine, aşadar să nu crezi că nu vei trece prin lupa ei critică. În general, bărbaţii uită să se îmbrace conform locului în care merg, alegând întotdeauna haine comode, indiferent dacă se potrivesc pentru momentul zilei sau pentru locaţia în care se află.

2.Îşi uită portofelul. În cele mai multe cazuri, asta înseamnă o primă dar şi o ultimă întâlnire. Femeia nu apreciază să fie învitată la o masă pentru care ea trebuie să plătească. În plus, este destul de penibilă o astfel de situaţie.

3. întârzierea. Printre calităţile necesare unui partener de viaţă se găseşte şi punctualitatea. Dacă femeilor le este permis să întârzie, ei bine acest lucru nu este valabil şi-n cazul bărbaţilor. Nu este nimic mai urât decât să laşi o femeie să aştepte.

Continuare: http://bit.ly/196xxzV