Consumabile hartie si capac toaleta buton

Ultimul nostru cos virtual de pe site-ul magazinului Sanito.ro  s-a umplut cu consumabile din hartie si capac toaleta buton, fiindca in 2021 se poarta colacele care se imbraca singure in folie de protectie de unica folosinta.

Despre acesta magazin am numai cuvinte de lauda, fiindca:

-este foarte bine aprovizionat si pe site se gasesc toate produsele necesare mentinerii curateniei in casa. De la sapun lichid si dezinfectanti petru piele, pana la substante necesare curatarii profunde a pardoselii toate se gasesc din belsug si pot fi comandate cu un click.

Noi am fost foartem incantati de faptul ca aici am gasit capac toaleta buton ca in acest fel sa ne asezam fara rezerve pe vasul de toaleta.

-marfa aleasa ajunge foarte repede acolo unde este nevoie de ea, adica la adresa furnizata de cumparator.

-noi cumparam mereu de peste 175 de lei fara TVA, fiindca nu ne induram de calitatea produselor si nu facem economie cand vine vorba de sanatatea noastra, asa ca avem transportul gratuit de fiecare data cand plasam o comanda.

-plata se face cu cardul, in conditii de maxima securitate, dar si la livrarea produselor.

– pentru produsele care necesita montaj sunt realizate filmulete explicite si acestea vin insotițe de toate datele tehnice necesare.

Asa am aflat ca un capac toaleta cu folie de unica folosinta comandat de noi, care are rolul de a acoperi colacul vasului de toaleta cu folie vine la pachet cu un acumulator reincarcabil a carui durata de viata este de 4 ani.

Sistemul este economic si previne consumul in exces de folie, in plus datorita butonului respectiv si foliei protectoare, capacul se mentine mereu curat.

O alta veste buna este aceea ca folia utilizata este distrusa prin taiere, asa ca in momentul in care vedeti in toalete publice acest sistem, sa fiti siguri/sigure ca igiena este la ea acasa si ca nimeni nu va pacaleste, reutilizand folia.

-cumparatorul poate solicita in orice moment consultanta gratuita unui expert Sanito.

Iti dai seama cat de admirat vei fi pentru o asemenea dotare din baia ta, daca oamenii au respect fata de firmele, aeroporturile si toate institutiile publice care folosesc capac automat cu senzori sau cu buton!

Prestigiul personal nu este de neglijat, dar consideratiile legate de sanatatea personala si a familiei ar trebui sa primeze.

2021 este anul igienei complete a vasului de toaleta, iar aceasta se intretine cu acest sistem bine pus la punct prin care se evita contactul direct dintre utilizator si colac.

Folia de unica folosinta este gestionata corect dupa utilizare, astfel incat microbii din zona vasului de toaleta dispar.

Sanatatea se mentine cu toate aceste solutii utile, accesibile pe care ar trebui sa le folosim din plin si noi la domiciliu.

Imaginati-va cat de bine ar fi ca in fiecare baie din tara sa existe dozatoare de sapun si dispensere hartie igienica sau prosoape de hartie ca oamenii sa nu mai puna mainile pe recipientele respective si sa se autoserveasca, lasand amprenta microbilor pe acele produse pe care le utilizam in comun. La fel se intampla si cu colacul vasului de toaleta care nu este acoperit de folie de unica folosinta.