Cum sa alegi cele mai bune ghete de dama cu sfaturile noastre

Ghetele sunt un tip de incaltaminte fascinant, dar trebuie sa le porti in mod corect, sau mai bine zis, trebuie sa alegi cele mai potrivite modele pentru forma corpului tau. Acest lucru inseamna ca nu toate ghetele sunt potrivite pentru fiecare tip de picior. In acest scurt ghid veti gasi cateva sfaturi despre cum sa alegeti cele mai bune ghete pentru femei si cateva sfaturi despre cum se pot adapta acestea la conformatia voastra fizica.

Dintre cele mai bune ghete pentru femei, ghetele cu toc stiletto au intotdeauna farmecul lor, dar ar fi de preferat ca acestea sa fie purtate pe cele care au un picior subtire, asta pentru ca tocul trebuie sa se imbine cu restul piciorului si sa nu creeze prea multa detasare in forme si volume, pe langa faptul ca stiletto-ul merge inevitabil sa focalizeze privirea spre glezna si picior.

Pentru cei care nu au un picior subtire, ar fi mai bine sa alegeti cele mai bune ghete „patrate” pentru femei. In orice caz, tipul ghetei este important pentru slabirea intregii siluete. De asemenea, ghetele variaza foarte mult in functie de lungimea lor. Persoanele inalte isi pot permite ghete putin mai inalte decat glezna, in timp ce cele care nu sunt deosebit de inalte ar trebui sa opteze pentru ghete care insotesc piciorul chiar pana la jumatatea gambei, pentru a subtia intreaga silueta.

Pentru cele care au picioarele lungi sau care sunt foarte subtiri, nu sunt recomandate ghetele elastice, deoarece risca sa fie prea largi, sau ghetele rigide care, de asemenea, ar crea prea mult spatiu in jurul gambei subtiri. Pentru un stil rock sau urban pot fi alese cele mai bune ghete dama, caz in care pot fi si infrumusetate cu nasturi, cum ar fi cizmele amfibii. Decoratiile laterale care se gasesc in cele mai bune cizme de dama cu ornamente trebuie acceptate pentru cele care au un picior subtire, altfel efectul de marire s-ar putea sa nu fie foarte fin. Dincolo de model, care in orice caz este fundamental, atunci cand alegi cele mai bune ghete pentru femei este foarte important ca acestea sa garanteze confort pentru intregul corp.

Nu doar hainele trebuie sa fie puse sub obiectiv. Chiar si pantofii trebuie alesi cu grija, pentru ca au o contributie importanta in mentinerea proportiilor corecte ale corpului nostru pentru a avea o silueta armonioasa!

Greseala tipica atunci cand alegeti ghetele

In primul rand, ghetele nepotrivite iti pot scurta picioarele sau iti pot face viteii sa para mult mai mari.

Cum alegi ghetele in functie de fizicul tau?

  • Fizic sportiv

Aveti gambe care ar fi invidiate de o voleibalista din Serie A pentru ca aveti multi ani de sport in spate? Atunci poarta o pereche de ghete! Modelul ideal pentru a-ti subtia silueta are un toc lat si patratos.

  • Fizic mic

Esti scunda, slaba si picioarele tale nu sunt chiar Naomi Campbell? Pot sa inteleg! Obiectivul vostru ar trebui sa fie sa le faceti cat mai subtiri posibil. Cum? Cu ghete usor ascutite (iti fac picioarele sa para mai lungi) si un toc destul de subtire.

In momentul in care cumparati ghete barbati tineti cont de aceleasi sfaturi de mai sus si adaptati-le situatiei specifice pentru care le achizitionati. Indiferent de modelul de ghete cumparat, nu uitati ca acestea trebuie sa fie potrivite tinutelor pe care le purtati cel mai des si ca va trebui sa fie de buna calitate. De asemenea, alegeti de fiecare data cele mai avantajoase astfel de produse pentru a fi sigur ca faceti cea mai buna investitie posibila pentru o lunga perioada de timp.