Cum să începeți o afacere cu sicrie

Posted By on 30 octombrie 2020

Un sicriu, cunoscut și sub numele de sicriu, este o cutie folosită pentru îngroparea unui cadavru. Este folosit pentru afișarea sau conținerea rămășițelor decedate până la înmormântare sau incinerare. Noțiuni de bază în afacerea cu sicrie implică, de obicei, deschiderea unui magazin pentru a afișa sortimentul de sicrie.

Un potențial proprietar de magazin de sicrie trebuie să evalueze concurența locală pentru a diferenția afacerea dvs. de cele existente. Deschiderea unui magazin de servicii funerare poate fi o afacere profitabilă dacă se efectuează cercetări detaliate.

Cercetează industria sicriului. Contactați producătorii și distribuitorii de sicrie pentru a vă evalua costurile de inventar. Întrebați dacă costurile de sicriu pentru metal și lemn sunt similare. Cereți despre diferitele tipuri de sicrie, cum ar fi stejar, lemn de esență tare, arțar, oțel, bronz și mahon.

Puneți un termen de livrare pentru lăzile obișnuite și personalizate. Acesta este un aspect important al afacerii cu sicrie, deoarece clienții solicită în mod regulat modificări, modele speciale sau servicii rapide pentru persoanele mai mari. Stabiliți politicile magazinului, cum ar fi nicio asigurare de răspundere civilă pentru livrarea întârziată sau expedierea din cauza circumstanțelor nefericite sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Evaluare a pieței

Evaluare a pieței

Evaluați concurența din zona dvs. atunci când decideți cum să vă prețuiți lăzile. Vizitați câteva magazine pentru a vă face o idee despre ceea ce încarcă toată lumea. Examinați și comparați calitatea produselor lor cu a dvs. Găsiți o zonă a afacerii în care acestea sunt lipsite de lăzi sau servicii pentru clienți și dezvoltați o nișă. De exemplu, dacă un magazin de sicrie vinde numai sicrie, dar nu are taxe funerare, s-ar putea să dezvoltați o nișă în care vă asociați cu cămine funerare locale pentru a pune împreună un pachet funerar. Servicii funerare constanta vă poate explica mai multe în acest domeniu.

Selectați o locație adecvată. Luați în considerare cumpărarea sau închirierea de proprietăți în apropierea cimitirelor. Contactați departamentul de zona pentru a vă asigura că un magazin de sicrie poate locui la o anumită adresă. Investiți într-o locație mai mare dacă intenționați să vindeți sicrie și online.