Cum să-ți alegi fotograful pentru nou-născut

Când așteptați un nou copil, veți avea atât de multe alegeri importante de făcut, care pot fi copleșitoare. Una dintre cele mai mari decizii ale tale va fi să-ți alegi fotograful pentru o sedință foto nou născut, la urma urmei, vrei să găsești unul care să surprindă și să prețuiască pentru totdeauna detaliile prețiosului tău copil.

Cu atât de mulți oameni care oferă sesiuni de fotografie în aceste zile, cum vei alege un fotograf priceput pe care îl iubești și știi că este potrivit pentru tine? Citiți mai departe pentru a afla cum să alegeți cel mai bun fotograf nou-născut.

Fotografia de nou-născut pozată înseamnă a face fotografiile bebelușului tău unice pentru tine. Folosind recuzită și fundal, fotografia de nou-născut pozată aduce atenție copilului tău frumos și aduce caracter și culoare care îi lipsesc fotografiei tradiționale.

În studiourile foto sunt gamă uriașă de bentițe, pălării, eșarfe și împachetări din care putem alege pentru a oferi un aspect individual imaginilor bebelușului tău.

Fundalurile digitale reflectă cea mai recentă tendință în fotografie și permit fundaluri și poziții mult mai stilizate și personale pentru bebeluși. Spre deosebire de majoritatea fotografilor, îmi creez toate fundalurile de la zero, fiecare fiind o muncă de dragoste.

Când rezervați cu mine, pachetele mele vă permit să alegeți dintr-un sortiment de fundal digital pe care să le includeți în sesiunea dvs. de fotografie. Atât în ​​calitate de fotograf, cât și de designer, sunt într-o poziție unică de a-ți putea fotografia copilul în pozițiile potrivite și iluminarea potrivită pentru fundal, asigurând o imagine perfectă.

Cel mai bine este să conduceți o ședință pentru nou-născuți acasă sau într-un studio?

Întotdeauna mi s-a părut cel mai bine să fac fotografii cu bebelușul în studioul meu acasă din următoarele motive:

Studioul este amenajat pentru a profita de un spațiu deschis dedicat, cu cea mai bună iluminare.

Dacă îți place fotografia de nou-născut cu o gamă de elemente de recuzită, atunci un studio este cel mai bun.

Unii părinți care își adaptează viața la noua adăugare în familie se simt mai confortabil să-și părăsească casele pentru un studio profesional curat.

Atelierul meu este mândria și bucuria mea și îmi place să-l arăt. Urmărește videoclipul din stânga pentru a vedea de ce.

Ofer un serviciu la domiciliu, mai ales atunci când trebuie să vizitez noii părinți interstatali. Călătoria interstatală implică un cost suplimentar și mă puteți contacta pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu.