Cumpara de la Unilift echipamente si accesorii pentru curatarea canalizarilor

Chiar daca pare ca atunci cand te ocupi de curatarea si mentenanta sistemelor de canalizare echipamentul este cel mai important detaliu, nu este tocmai adevarat. Vei fi uimit sa vezi ca accesoriile alese fac diferenta dintre o interventie reusita si una deficitara. De aceea e important sa analizezi foarte bine atat activitatea pe care o prestezi, cat si nevoile pe care le ai in timpul procedurilor. Intra pe Unilift Serv si descopera selectia de furtunuri pentru apa murdara si alege-l pe cel mai potrivit

Ce criterii trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi un furtun pentru apa murdara?

Colectarea si transportarea lichidelor cu impuritati se realizeaza in mod diferit fata de cea a apei curate. Principala diferenta consta in faptul ca este nevoie de un echipament adaptat care sa nu se defecteze in contact cu mizeria. Si furtunul trebuie ales cu mare grija pentru a suporta cantitatile colectate, presiunea ridicata si rugozitatea elementelor nedorite. De aceea, la Unilift gasesti mai multe variante de furtunuri pentru apa murdara dintre care sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine tipului de activitate pe care o prestezi.

Material – compozitia trebuie sa fie una rezistenta, dar totodata maleabila pentru a ii oferi libertate de miscare deplina celui care il manipuleaza. Un furtun mult prea subtire s-ar putea fisura imediat in contactul cu un material mai dur sau ascutit.

Diametrul si lungimea – aceste dimensiuni depind in mod direct de cantitatea de lichid pe care o colectezi la o singura utilizare. O gura prea mica de acces ar putea conduce la instalarea unor blocaje, pe cand o lungime redusa nu iti va permite sa intervii la distante mai mari.

Filtre si alte accesorii – specialistii cunosc faptul ca in apa din canalizari se regasesc mai multe categorii de reziduuri. In functie de acestea se pot atasa anumite site speciale sau mecanisme care sa filtreze apa sau sa marunteasca materiile nedorite, pentru a face trecerea mai usoara.

Discuta cu specialistii Unilft Serv

Daca acest demers ti se pare mult prea complicat si vrei totusi sa mergi la sigur cu alegerea ta, te poti folosi oricand de serviciul de consultanta, online sau telefonic. Vei obtine toate detaliile de care ai nevoie, plus raspuns la orice intrebare, astfel incat sa cumperi in deplina cunostinta de cauza. Poti solicita chiar si recomandari, adaptate serviciilor pe care tu le prestezi.

Cere o oferta de pret personalizata dupa nevoile si cerintele tale si ai garantia faptului ca platesti strict pentru ce ai nevoie. Costurile sunt stabilite in mod individual la fiecare comanda, in functie de complexitatea sau dimensiunile produsului, plus accesorii sau elemente suplimentare de care tu decizi daca ai sau nu nevoie.