Desfasurarea evenimentelor tip nunta in pandemie – edenbride.ro

Posted By on 27 octombrie 2020

Desfasurarea evenimentelor tip nunta in pandemie – edenbride.ro

 

Incercati sa va amintiti cum era viata voastra pe la inceputul acestui an, cate planuri aveati, cata speranta si optimism si cum arata lucrurile in prezent. Ca peste tot, sigur unii dintre noi o duc mai bine acum insa altii au probleme mult mai mari. Cert este ca aparitia pandemiei la inceputul anului (si faptul ca ea nu pare sa se termine prea curand) a influentat, schimbat si afectat vietile tuturor.

Unul dintre cele mai afectate sectoare inca de la inceputul pandemiei este cel al evenimentelor de orice fel, dar astazi vom discuta un pic despre nunti, acesta fiind cel mai important eveniment din viata unei femei. Doamnele din viata noastra au o grija deosebit de mare atunci cand vorbim despre acest capitol si vor sa se asigure ca totul o sa iasa bine, asa cum e si normal, insa apar si evenimente neprevazute care te pot face sa ramai cu o rochie de mireasa pe care ai achzitionat-o iar acum nu mai ai unde sa o porti.

Daca te numeri si tu printre persoanele care aveau nunta planificata anul acesta, totul era pregatit si inclusiv o rochie de mireasa printesa te astepta sa o imbraci in ziua cea mare, nu trebuie sa fii prea suparata, vei avea sansa ta la nunta 2021

Cu totii trebuie sa intelegem ca traim vremuri foarte complicate, majoritatea persoanelor trec prin perioade dificile si poti sa te gandesti la faptul ca amanarea nuntii de anul acesta poate insemna salvarea vietilor persoanelor dragi din jurul tau si fiecare dintre noi face astfel de sacrificii in acest an si probabil si in urmatorul, in functie de evolutia pandemiei, pentru a trece prin aceste greutati si a ajunge intr-un punct in care sa ne fie bine tuturor, cel putin la nivelul la care eram la finalul lui 2019, inainte de aparitia virusului.