Hugo Boss- scurta istorie a ceasurilor de mana

In anul 1924 in orasul Metzingen in Germania, a luat nastere compania Hugo Boss, denumita dupa fondatorul sau. Compania a fost fondata ca fiind o casa de moda specializata in imbracaminte de lux pentru femei si barbati.

In anii `20 multe companii s-au confruntat cu dificultati, in timpul Marii Depresii, o criza economica aspra inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, prin urmare Hugo Boss fiind fortat sa dea faliment. Inloc sa renunte la afacere, in anul 1931 Hugo Boss s-a alaturat partidului si dupa ce a incheiat o afacere cu creditorii sai, el a salvat sase masini de cusut pentru a incepe din nou sa dezvolte compania, astfel salvand-o. Alaturandu-se partidului nazist si devenind membru sponsor, datorita cresterii puterii lui Hitler, afacerile acestuia au inflorit si odata cu el si afacerea lui Hugo Boss. A devenit principalul furnizor de uniforme negre pentru partidele numeroase de la vremea respectiva, lucru ce i-a adus notorietate. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, designerul a fost amendat. Desi s-a stins din viata in anul 1948, afacerea sa a mers mai departe ba chiar a prosperat.

 

La inceputul anilor 1960 nepotii lui Hugo Boss au preluat afacerea si au revizuit strategiile de marketing, producand costume la moda din materiale calitative pentru toate tipurile de varsta. Acest succes i-a dus peste Atlantic in anii `70, nenumarate vedete purtandu-le tinutele.

 

Azi compania are cel putin 6000 de ouncte de vanzare in peste 110 tari. Produsele Hugo Boss sunt fabricate atat in tara de origine cat si in variate locatii. Ceasurile Hugo Boss in schimb sunt produse de o companie de lux elvetiana, numita Modavo, gondata in 1881 in Elvetia.

 

Modavo este cunoscut pentru maretul sau ceas Museum Watch, primul ceas de mana afisat la Muzeul de Arta Moderna, fiind singurul ceas de mana ce e cu adevarat original pentru Modavo Timesculpture, o sculptura de ceas unica, proiectat de Philip Johnson si amplasat in afara Lincoln Center din New York. Modavo Timesculpture este o sculptura din bronz, cu patru fatete de ceas de diferite diametre.

 

In anul 2005 Modavo a semnat exclusiv cu Hugo Boss, pentru fabricarea ceasurilor sale. Prima colectie de ceasuri de mana Hugo Boss a fost lansata in magazine in anul 2006. Ceasurile Hugo Boss produse de Modavo, reflecta eleganta si caracterul sofisticat cu care ne-a obisnuit lumea produselor Hugo Boss. Ceasurile sunt potrivite in schimb pentru orice ocazie, inclusiv pentru birou. Colectiile de ceasuri Hugo Boss sunt destinate atat barbatilor cat si femeilor si le gasiti disponibile si pe magazinul de ceasuri Orologi.ro, in diverse forme, modele si culori.

 

De-a lungul timpului, Hugo Boss si-a reinnoit compania, pentru a putea fi in trend, la curent cu toate stilurile atat vestimentare cat si din punct de vedere al accesoriilor.

 

Ceasurile de mana Hugo Boss, potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati, au design simplu, dar totodata elegant si sobru. Bratarile ceasurilor pot fi atat din piele naturala cat si din otel inoxidabil, intr-o varietate de culori de la maro la argintiu sau negru, cu cadrane simple, la fel colorate in tonuri frumoase de argintiu, alb, albastru sau negru.

Acceseaza Orologi.ro si descopera ceasul de mana Hugo Boss care ti se potriveste!