Invata cum sa fii un lider de succes inca din timpul scolii la un curs de antreprenoriat pentru copii!

Educatia antreprenoriala, desi predata in sistemul de invatamant romanesc, nu prea este luata in serios de elevi. Motivele invocate sunt in general monotonia cursului si lipsa de exemple practice care sa ii ajute pe participanti sa inteleaga aplicabilitatea in viata cotidiana a notiunilor prezentate.

Este adevarat ca un curs antreprenoriat copii nu are voie sa fie doar teoretic, incarcat de informatii complexe greu de asimilat de cei din aceasta categorie de varsta. Intr-un fel, este de inteles, asadar, dezinteresul elevilor pentru aceasta materie, mai ales ca generatiile din prezent au o cu totul alta perceptie asupra modului de predare / invatare, fata de generatiile precedente.

In incercarea de a aduce in atentia copiilor acest curs atat de util in timpurile actuale, o echipa de profesori pasionati de la Success Academy a pus bazele unui program de educatie antreprenoriala, pentru a capta interesul acestora si a-i invata despre succesul in afaceri si leadership intr-o maniera foarte prietenoasa.

curs antreprenoriat copii

Curs antreprenoriat copii adaptat la nivelul acestora de pregatire

Notiunile teoretice sunt exemplificate prin exercitii elocvente, adaptate la nivelul lor de cunostinte, ba mai mult, participantii sunt angajati in discutii competitive, in care pot adresa intrebari sau isi pot exprima opinia. Incurajarea spre o comunicare deschisa este extrem de benefica in cadrul unui astfel de curs, deoarece ii invata pe copii cum sa isi exprime punctul de vedere, cum sa formuleze o idee critica fara a ofensa interlocutorul si cum sa capete incredere in fortele proprii.

Trebuie mentionat faptul ca un curs de antreprenoriat pentru copii nu este sub nicio forma plictisitor sau inutil! Acesta este un instrument educativ excelent pentru elevi, deoarece le dezvolta foarte mult simtul practic, flerul si intuitia, gandirea critica si analitica, imaginatia, creativitatea si curajul.

Dezvoltarea personala, obiectivul numarul 1 ce trebuie atins

Participarea la acest curs demonstreaza copiilor ca pentru a deveni antreprenori de succes, este nevoie de multe skill-uri pe care trebuie sa le dobandeasca printr-o dezvoltare personala continua. Acest lucru nu se rezuma, deci, doar la a participa cateva ore saptamanal la curs, ci necesita o munca individuala sustinuta, de care profesorii se vor asigura ca este efectuata prin evaluarile frecvente si feedback-urile oferite.

Dupa cum vezi, colaborarea profesor – elev este una solida in cadrul unui curs antreprenoriat copii, implicarea ambelor parti fiind esentiala pentru obtinerea unor rezultate maxime. Obiectivul principal al acestui program este sa te ajute sa iti transformi viata personala si profesionala astfel incat acestea sa fie exact asa cum ai visat. Asadar, merita efortul de a descoperi care este metoda cea mai potrivita pentru tine si cum sa devii un antreprenor bine cotat, nu-i asa?

Succesul este o stiinta si se invata inainte de terminarea scolii!

Daca alegi sa te inscrii la singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, vei avea acces la cel mai bun curs de antreprenoriat pentru copii, care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a cunoaste succesul in afaceri. A fi un bun antreprenor nu inseamna doar sa fii disciplinat, muncitor si optimist. Exista mai multe cerinte pe care trebuie sa le intrunesti, iar cursurile de dezvoltare personala te vor invata cum sa devii cea mai buna versiune a ta.