Maurice Lacroix – ceasuri pentru orice incheietura

ceasuri de mana - orologi.ro

In anul 1961, Maurice Lacroix a inceput ca o mica afacere privata. A inceput sa fie cunoscut la nivel international abia in anul 2001. Compania se declara ca fiind una dintre putine marci evetiene care se autoguverneaza. Acest brand de ceasuri de mana elvetiene contemporane, are deschise peste 4000 de showromm-uri in 60 de tari cu 220 de angajati in toata lumea. Majoritatea ceasurilor sunt fabricate manual, ceea ce ofera o nota de autenticitate si unicitate celui care il poarta.

 

Din anul 1976 pana in 1987, compania va achizitiona clientela din Spania, Marea Bitanie, Olanda, Australia si Germania, deschizand astfel o piata globala. Dupa succesul din mai multe tari, compania Maurice Lacroix a reusit sa se instaleze permanen in Saignelegier, Elvetia.

 

In anii 1989 si 1990, Maurice Lacroix se face prezent in Orientul Indepartat si Regiunea Pacificului de Sud din Asia, dar si in Orientul Apropiat si Mijlociu, cu vanzari mari in Malaezia, Thailanda, Japonia, Singapore, Arabia Saudita si Hong Kong, devenind astfel un important producator.

 

In anul 2002, in Marea Britanie a fost deschisa propria filiala. Dupa patru ani, in 2006, compania a dobandit toate necesitatile pentru a devenit brand exclusiv de fabricatie sa ceasurilor de mana Maurice Lacroix. In anul 2008, compania face istorie prin lansarea pe piata a primului ceas de mana mecanic cu functie de memorie: Memoire 1.

 

 

Achizitionarea unui ceas de mana Maurice Lacroix, inseamna o investitie pentru toata viata. Ceasurile vin cu garantie pe viata, iar cei care poarta la incheietura mainii o astfel de bijuterie, sunt in general persoane cu stil si bun gust.

 

Gama de ceasuri Maurice Lacroix are mai multe clase, cum ar fi Miros, Pontos, Masterpiece Collection, Les Classiques, Divina si Starside. Sa nu uitam totusi si de gama Calypso si Selena. Aceste ceasuri sunt la moda, sunt extraordinar de fin lucrate si sa nu uitam ca au mecanism elvetian. Datorita faptului ca ceasurile Maurice Lacroix sunt vandute in numar atat de mare, foarte multi vanzatori incearca sa vanda duplicatele acestor modele. Ceasurile de mana sunt potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei, indiferent de stil si tinuta si pe langa faptul ca sunt cunoscute pentru frumusetea lor si maiestria cu care sunt fabricate piesele, mai sunt recunoscute si pentru durata lor de viata.

 

Ceasurile elvetiene in general sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea si pentru calitatea lor. Iar ceasurile Maurice Lacroix sunt de asemenea cunoscute pentru aceleasi calitati enumerate anterior. Adevaratul standard al acestor ceasuri de mana este marcat de autenticitatea lor si de reputatia fabricarii. Avand o gama de modele clasice, iubitorul de orologerie poate alege cu usurinta modelul doriti pe care sa il poarte cu mandrie.

Gama de ceasuri Maurice Lacroix Les Classique este alegerea perfecta pentru cei carora le plac ceasurile simple si clasive, fiind potrivite oricui, indiferent de varsta.

Ceasul Master Chrono, din colectia Masterpiece, consta intr-un ceas d emana cu piese transparente, care permit detinatorului sa observe mecanismul din interior al ceasului.

Astfel de ceasuri de mana sunt disponibile pe magazinul online de ceasuri Orologi.ro. Accessati site-ul si descoperiti modelele clasice Maurice Lacroix.