Motoarele Contabilitate | tva.contello.ro

Esti din Brasov si vrei sa iti iei A-ul, ca sa impresionezi o fata? Te gandesti ca o sa arati cool daca vei conduce un motor?

Cele de mai sus sunt motive gresite pentru care sa vrei permis de conducere categoria A. Fiindca toate dovedesc ca nu esti suficient de matur incat sa renunti la caroserie (presupunand ca ai deja categoria B) pentru libertatea motocicletei. Fiindca ea te face mult mai vulnerabil, ceea ce, combinat cu motivatiile puerile, poate duce la o turnura mai putin fasta. Degeaba accelerezi pe langa vreo frumusete, daca nu reusesti sa pastrezi controlul si ajungi tu pe jos si motorul avariat. Cum nu conteaza cat de minunat arati cu casca si costum cand te aduni de pe jos dupa vreo manevra nereusita. 

Verificare TVA va asteptam pe site-ul contello entru a vedea cum puteti face scoala de soferi pe firma

Daca astea iti erau argumentele, ai gresit concluzia si nu prea are sens sa dai un search cu scoala de soferi categoria A Brasov sau unde-oi sta tu. Fiindca motocicleta nu este facuta sa fie condusa de rebelii fara cauza din filme, ci de oameni constienti, alerti, responsabili, carora le pasa de ei insisi si de ceilalti participanti la trafic. Pentru ca accidentele de motor sunt mult mai periculoase decat cele de masina si cu mai multe sanse sa se termine rau. Si sa recunoastem, ai deja dezavantajul de a conduce pe strazile din Romania, este suficient.

Regandeste-ti motivatia si prioritatile. O motocicleta nu este pentru toata lumea. Daca ti-ai raspuns insa cu inima deschisa si cu argumente rationale, fa pasul, inscrie-te si pune-te pe invatat. Mai e mult pana departe, insa nimic pe lume nu se compara cu puterile parca nelimitate pe care ti le da libertatea motorului. Merita fiecare efort.