Nu te poti „ascunde” de apa plata la 19litri! Iata unde gasesti produsele H2On!

apa plata 19 litri

Datoria unui furnizor de produse sau servicii, indiferent de domeniul sau de activitate si vechimea pe piata, este aceea de a-i face pe clienti sa se gandeasca intotdeauna la oferta sa, prin strategii de marketing sau, pur si simplu, printr-o prezenta „abundenta” in orice mediu. Este si cazul H2On.ro, companie din Romania care livreaza, acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa plata la 19litri de calitate, microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020, 2021, 2022 si 2023).

Respectivul brand bifeaza toate capitolele mentionate anterior si multe altele, insa, in primul rand, se bucura sa activeze intr-un domeniu cu adevarat indispensabil. Cu alte cuvinte, H2On.ro comercializeaza singurul lichid 100% esential vietii, care hidrateaza organismul uman si il ajuta sa-si desfasoare procesele interne la parametrii optimi. Insa de ce sa alegi apa plata la 19litri si sa nu bei de la robinet? Explicatia este foarte simpla: pentru ca, in tara noastra, aceasta din urma nu poate fi catalogata drept potabila, avand in vedere aspectul, mirosul si gustul sau reprobabile. In schimb, apa imbuteliata respecta toate standardele internationale si, mai mult decat atat, este si foarte accesibila, atat la propriu, cat si la figurat, asa cum vei vedea in continuare.

Pentru inceput, trebuie precizat ca pretul apei plate la 19litri de la H2On este de putin peste 1 leu per litru, mult redus fata de alternativele la sticla sau PET (in mod logic, tinand cont de recipientele de dimensiuni mult mai mari). Astfel, pe termen mediu si lung, vei putea face economii de zeci, sute sau chiar mii de lei. In al doilea rand, brandul puncteaza la capitolul accesibilitate si printr-o prezenta de care efectiv nu te poti „ascunde”, in toate mediile. Online, este foarte usor sa comanzi bidoane, dozatoare, chiar si espressoare si capsule de cafea de cea mai buna calitate (LavAzza, Julius Meinl, illy), prin doar cateva click-uri, urmand ca produsele sa fie livrate direct la usa ta, indiferent ca vorbim despre casa sau birou.

Mai mult decat atat, recent, H2On si-a diversificat oferta si si-a sporit prezenta si in magazinele fizice, semnand un parteneriat cu Flanco. „Acum ne gasiti in magazinele Flanco din toata tara, alaturi de partenerul nostru, ZASS. Caci, atunci cand febra cumparaturilor e mare, ai nevoie de hidratare. Si, cine stie, poate profiti si de oferta noastra surpriza! Ne vedem la Flanco!”, au anuntat reprezentantii companiei, printr-o postare pe social media. De altfel, contractul cu ZASS a fost si el semnat de curand, anunt facut prin acelasi mediu: „Gasiti pe site o gama variata de dozatoare premium pentru apa plata la 19litri, pentru toate buzunarele, astfel incat sa va bucurati de apa de calitate superioara, mereu la indemana. In plus, daca doriti sa va fie si mai usor, puteti alege modele de dozatoare cu amplasarea bidonului la baza dozatorului, pentru a nu mai fi nevoit sa ridicati bidonul!”.

In concluzie, acum stii atat de ce, cat si de unde sa comanzi bidoane de apa plata la 19litri, precum si echipamentele necesare. Iar vestea vine cu adevarat la momentul oportun, cand temperaturile din termometre depasesc cu mult valoarea de +30 de grade Celsius, la orele amiezii. Hidratare placuta!