O casa perfecta, intretinuta de firma Helppy

Vremurile s-au schimbat mult si toate descoperirile tehnico-stiintifice si firmele de prestari servicii usureaza munca oamenilor. In trecut, femeile stateau acasa si se ocupau de gospodarie, de cresterea si de educarea copiilor si depindeau in totalitate de veniturile sotilor lor.

„Se munceste mult intr-o casa, desi multe lucruri nu se vad!”, imi spunea adesea mama pe care o vedeam foarte obosita, fiindca facea curat in fiecare camera din casa, mancare si mai avea si grija de gradina si de animale. Era un fel de serviciu cu doua-trei norme.

Astazi, din fericire si femeile sunt ocupate, au dreptul la cariera si au veniturile lor si exista personal calificat care face curatenie la domiciliu la solicitarea clientilor.

Poti suna intr-o pauza de masa, in timp ce esti la serviciu si daca este cineva acasa, sa primeasca echipa, la intoarcere gasesti casa perfect curata. Poti comanda si mancare de la restaurant, sa va mai bucurati putin de curatenia perfecta din toata casa.

La noi, toti din familie suntem foarte ocupati, fiindca dorim sa castigam cat mai multi bani, sa ne bucuram de concedii, sa ne modernizam casa si firma de curatenie ne ajuta sa ne indeplinim toate dorintele si sa locuim intr-o casa curata.

In primul rand, colaborarea cu Helppy.ro ne protejeaza copiii. Datorita serviciilor de calitate premium furnizate de firma ce asigura curatenie in Bucuresti ei traiesc intr-un mediu igienic si nu sunt deranjati de mirosul substantelor utilizate la curatenie de echipa cu care avem contract de intretinere a casei.

In al doilea rand, copiii nostri se pot juca pe pardoseala, se pot aseza oriunde doresc, fiindca in casa noastra nu sunt microbi.

Profesionistii de la Helppy.ro fac curatenie temeinic si la nevoie repara tot ce se strica prin casa si se poate repara, vopsesc, zugravesc, distrug daunatorii.

Cand vin gandacii de bucatarie de la vecini, pe ei ii chemam sa ne scape de daunatori si sa faca ordine peste tot.

Sunt neintrecuti la curatenie in Bucuresti, dar si la reparatii si la montaj, de aceea consideram ca am facut cea mai buna investitie in sanatatea copiilor si a noastra si in confort: un contract de intretinere totala a casei pe un an.

Se intelege ca nu mai suntem noi cei care cumparam diferite tipuri de detergenti care se folosesc la curatenie, lavete de diferite dimensiuni si role de prosoape de hartie, fiindca vin pregatiti si sunt operativi.

De multe ori noi suntem la serviciu, copiii sunt la scoala, iar ei vin dimineata, ii primim, le spunem ce dorim, iar la intoarcere casa pare ca se invarteste dupa soare.

Te sfatuiesc sa faci si tu un contract de intretinere a curateniei la domiciliu pe termen lung cu cea mai buna firma de curatenie din Bucuresti si te asigur ca veniturile tale vor creste. Vei avea pofta mai mare de munca si timp mai mult sa muncesti, dar si sa te distrezi, consumabilele vor disparea din lista ta de cumparaturi si vei avea curat tot timpul in casa.

Este grozav de bine sa stii ca poti primi musafiri tot timpul si ca nu mai trebuie sa tii vreo usa incuiata, fiindca nu ai avut timp sa faci paturile din dormitor!