O mică parte din Thailanda la THAIco Spa

Posted By on 24 septembrie 2020

Cu toții știm că Thailanda deține peisaje superbe, idilice, desprinse parcă din povești, iar bogăția culturală este imensă prin multitudinea templelor budiste. Țara orhideelor este cunoscută și pentru resorturile sale wellness & spa înconjurate de vegetație luxuriantă.

ThaiCo Spa ne aduce puțin din această lume magică, o relaxare venită parcă direct de pe plaja thailandeză. Este o locație din centrul Bucureștiului unde vă puteți bucura de o multitudine de tratamente pentru minte, trup și suflet ce vă redă armonie, calm și liniște într-un decor sublim. Deține 8 camere de tratament pentru sauna umedă, duș Vichy, salină, tratamente faciale, coafor, make-up, manichiură și pedichiură.

Acest Spa îmbină practici asiatice cu terapii indiene și cu tratamente internaționale pentru a vă reda starea de bine. Terapeuți din Thailanda, Filipine și Indonezia aplică tratamente în funcție de nevoile dumneavoastră. Aici puteți beneficia de: terapii spa, masaje, tratamente faciale, beauty salon și diverse evenimente spa. Pe toate le regăsiți pe THAIcospa.ro. Terapiile Spa includ diverse tratamente corporale, împachetări și terapii ce vă vor încânta simțurile. Și dacă nu ne credeți, puteți încerca tratamentul tropical cu cocos sau un ritual oriental. Doamnele vor fi cele mai încântate să beneficieze de aceste servicii dar, există aici și servicii speciale pentru domni ce includ tratamente din cap până în picioare.

Cuvântul Spa este o prescurtare a latinescului santitas per aquam ce se referă la modalități de a obține sănătatea prin intermediul apei. Astăzi, acesta este o denumire generică pentru practicile de relaxare.

La ThaiCo Spa București puteți achiziționa gift carduri pentru persoanele dragi. Acesta este un cadou superb pentru oricine și include momente unice într-un univers al răsfățului suprem. Persoana dragă va fi foarte încântată de tratamentul facial primit sau de masajele de relaxare experimentate. Vrei să petreci o zi cu fetele dar v-ați săturat de banalele ieșiri în oraș? Pentru asta sunt evenimentele spa la Thaico Spa. Puteți petrece împreună o zi la relaxare optând pentru pachetele dorite. Iar dacă doriți să petreceți alături de persoana dragă momente de răsfăț, atunci alegeți dintre terapiile de cuplu.

Articol complet pe News24 citeste continuarea aici