Obtine un spatiu special amenajat pentru firma ta

Fie ca doresti sa infiintezi o noua afacere si ai nevoie de un sediu pentru a putea face acest lucru, fie ca vrei sau trebuie sa schimbi locul in care ai activat pentru perioade indelungate, Incubatorul de afaceri vine cu o oferta foarte avantajoasa in acest sens. Iti propune servicii de gazduire sediu social pentru firma in care sa iti poti demara activitatea nelimitat si neingradit. Acceseaza site-ul oficial si obtine mai multe detalii importante despre tot ce presupune inchirierea unui sediu comercial oferit de Incubatorul de afaceri.

Cine poate beneficia de acest serviciu de gazduire sediu social?

Incubatorul de afaceri se adreseaza in special intreprinderilor care isi desfasoara activitatea in sectoarele 1 si 3 din capitala. Aici, oricine isi doreste sa puna bazele unei noi firme sau sa schimbe sediul celei actuale, cei care vor sa infiinteze un PFA sau cei care nu detin sau nu pot face rost de un imobil pentru gazduirea sediului in timp util, poate aplica pentru a obtine aceasta oportunitate.

Beneficii garantate de Incubatorul de afaceri

Aceasta propunere vizeaza nenumarate forme de ajutor. Mai exact, in aceeasi oferta, fiecare doritor va gasi o serie de avantaje de baza care sa ii ajute in dezvoltarea propriei afaceri. Intreg demersul, inclusiv castigurile suplimentare derivate din acesta se realizeaza in schimbul unor costuri aproape nesemnificative.

Informarea constanta cu privire la evenimente importante

Fiecare client al Incubatorului de afaceri va primi un calendar care sa cuprinda toate datele importante in contract. Data in care se incepe ocuparea spatiului, cat si momentul la care se incheie colaborarea sunt puncte de reper. Fiecare va fi informat din timp si in repetate randuri cu privire la expirarea clauzelor legale, in asa fel incat sa poata fi evitate eventuale sanctiuni financiare.

Operatiuni suplimentare incluse

Exista numeroase documente care trebuie puse la punct in momentul in care se realizeaza o schimbare de asemenea amploare. Pentru a eficientiza procesul si a veni in ajutorul tuturor partenerilor, Incubatorul de afaceri va realiza inclusiv operatiunile obligatorii care vizeaza Registrul Comertului.

Preturi foarte avantajoase anual

Exista metode corecte si rapide de calculare a preturilor finale, in asa fel incat fiecare parte interesata sa fie nevoita sa achite strict pentru ceea ce primeste. In acest sens, se creeaza oferte personalizate pentru fiecare client. In acelasi sediu pot fi gazduite mai multe firme care au aceeasi conducere sau asociati comuni. De asemenea, cei care au nevoie de mai multe puncte de inchiriere vor fi intampinati de o serie de oferte specifice. In principiu, pretul de plecare pentru gazduire sediu social firma este de 499 de lei pe an, cu posibilitatea de modificare, in functie de cerinte.