Pregateste cea mai buna cafea Julius Meinl!

Au trecut mai bine de 250 de ani de la infiintarea companiei vieneze Julius Meinl. De atunci si pana acum, acest brand a ramas un simbol al calitatii si profesionalismului pentru cei care vor sa se bucure de produse de exceptie.

Pentru a avea parte de cea mai buna cafea Julius Meinl, apeleaza cu incredere la H2On, un serviciu unic in Romania, care livreaza produse si servicii persoanelor fizice si juridice. Aici vei gasi apa sub brand propriu, dozatoare de apa, cafea, ceaiuri, espressoare profesionale si multe altele.

Cafeaua perfecta se obtine doar cu espressorul potrivit!

Pentru a obtine cafeaua ideala, cu cantitatea de crema si aroma pe care ti-o doresti, ai nevoie de un espressor profesional care sa te ajute sa prepari bautura perfecta. Din fericire, daca esti un amator al cafelei vieneze de calitate, H2On te ajuta sa obtii tot ce iti trebuie pentru a pregati cea mai buna cafea Julius Meinl.

Atunci cand achizitionezi un espressor Julius Meinl Cino, primesti gratuit 80 capsule de cafea JM Inspresso, mai exact cate 20 capsule de cafea, din cele 4 sortimente disponibile pe platforma H2On. Acest pachet beneficiaza de o reducere de 26% in momentul de fata, motiv pentru care ar trebui sa profiti si sa il achizitionezi chiar acum!

Totodata, H2On ofera persoanelor juridice posibilitatea de a se bucura de un espressor profesional gratuit, oferit in custodie. Pentru a primi un aparat de cafea in custodie, companiile au doua optiuni la dispozitie. In prima situatie, este suficient sa comande 8 pungi de cafea Cremcafe Trieste Espresso lunar, ceea ce le va permite sa se bucure gratuit de un Espressor Julius Meinl Dr Coffee F11 si de 3 bidoane cu apa H2On.

De asemenea, exista posibilitatea de a achizitiona lunar 4 cutii de capsule de cafea Julius Meinl Professional si de a primi gratuit un Espressor Julius Meinl Saeco Area branded, dar si 2 bidoane cu apa H2On. La fel ca si in oferta anterioara, bidoanele de apa se ofera gratuit, in custodie, insa trebuie returnate la H2On dupa folosire.

Spre deosebire de serviciile clasice de inchirieri ale aparatelor de cafea, H2On nu te obliga sa achiti o suma suplimentara sau sa semnezi un contract de tip abonament. Cat timp repeti comanda mentionata anterior lunar, pastrezi aparatul de cafea. Avand in vedere ca acesta este oferit in custodie, tu te poti bucura de functionalitatile lui, dar nu ti-l poti insusi din moment ce espressorul ramane proprietatea H2On.

Exista nenumarate alte oferte disponibile pentru cei interesati de cafeaua Julius Meinl, acestea fiind disponibile atat pentru persoane fizice, cat si juridice. De pilda, achizitionarea a 2 cutii de capsule cu cafea Julius Meinl si a 2 cutii de ceai plicuri iti ofera sansa de a primi in custodie 2 bidoane cu apa H2On. Daca alegi sa achizitionezi 4 cutii din produsele mentionate anterior, vei primi gratuit 3 bidoane cu apa la 19 litri.

Pentru a descoperi mai multe pachete asemanatoare, nu ezita sa accesezi platforma H2On! Astfel, vei reusi sa gasesti oferta care ti se potriveste si sa te bucuri de cea mai buna cafea si apa oriunde te-ai afla!