Produse hoteliere ce iti multumesc clientii

Cand vorbim despre produse pentru hoteluri, ne gandim la toate acele lotiuni si obiecte de lux, utile pentru oaspeti, parfumate in mod evocator pentru a se potrivi fiecarei dispozitii si  fiecarui stil de hotel, ambalate impecabil, astfel incat sa se prezinte frumos in baile oaspetilor hotelului, create in asa fel incat sa ofere confort indiferent de decorul hotelului.

Astfel de produse de lux, la preturi competitive, vei putea gasi la sanito.ro. Acest furnizor de top o colectie de articole pentru baie, cosmetice si nu numai. Aceasta noua colectie fantastica de cosmetice hoteliere este atragatoare si vibranta si este finisata cu detalii de lux, care vor impresiona cu siguranta oaspetii pe tot parcursul anului. Articolele de toaleta furnizate de sanito.ro au fost create pentru a stimula sentimentele pozitive si bunastarea.

Delecteaza-ti oaspetii hotelului cu: sapun hotel, lotiune pentru corp, sampon si multe alte cosmetice esentiale. Sanito ofera o linie de articole de toaleta colorate, care rasfata oaspetii din cap pana in picioare cu parfumuri diferite, fiecare oferind o experienta unica si luxoasa aromata – si arata si uimitor!

Aceasta colectie exclusiva de cosmetice hoteliere va uimiti oaspetii cu o sarbatoare pentru simturi!

Alte produse ce nu trebuie sa lipseasca sunt prosoape si halate hotel si papucii. Acestea sunt disponibile tot la sanito.ro. Recunoastem faptul ca pentru hotelieri, aprovizionarea cu prosoape, colectarea prosoapelor, plierea prosoapelor si spalarea prosoapelor reprezinta o parte importanta a functionarii zilnice a hotelului. Valoarea unui prosop este cu siguranta subestimata, deoarece acestea sunt adesea cele mai folosite articole din baia hotelului.

Majoritatea prosoapelor pentru oaspeti de la sanito.ro sunt din bumbac. Acestea sunt mai absorbante si mult mai moi decat tesaturile amestecate – perfecte pentru pielea cea mai sensibila. Fiecare prosop are o greutate a tesaturii listata, care este in general masurata in grame pe metru patrat sau gsm. Masura gsm se refera la cat de dens si gros este prosopul si, prin urmare, indica cat de repede se usuca. Prosoapele mai usoare, mai mici, sunt adesea folosite in spa-ul hotelurilor sau in facilitatile de agrement, iar prosoapele mai groase sunt perfecte pentru baie. Prosoapele de hotel din colectia sanito.ro variaza de la prosoape de 400gsm si pana la prosoape de 600gsm pentru servicii de lux.

Iata si cateva alte lucruri pe care s-ar putea sa nu le stii despre umilul prosop …

Charles Dickens a fost primul care a folosit cuvantul „prosop”.

Shakespeare nu a mentionat niciodata un prosop in niciuna dintre piesele sale.

Termenul „arunca prosopul” a fost inventat pentru prima data in 1915 in legatura cu boxul. Inainte de aceasta, s-a folosit expresia „arunca buretele”.

Prosoapele de baie au fost inventate in orasul Bursa din Turcia in secolul al XIV-lea.

Prosoapele de mana de hartie au fost inventate in 1907 de Arthur Scott din Philadelphia.

In cartea, „Calatorii in Africa de Vest”, 1897, Mary Henrietta Kingsly se intreaba: “Ce este viata fara un prosop?”

Fie ca esti in cautarea unor prosoape groase, confortabile, de calitate superioara, prosoape de agrement mai usoare pentru spa-uri sau piscina, fie ca doresti cosmetice pentru hotel sau toate aceste articole, sanito.ro este magazinul ideal pentru a face aceste achizitii.