Proiector LED exterior pentru iluminatul economic

Posted By on 21 decembrie 2020

Proiector LED exterior pentru iluminatul economic

 

Aparut pe piata în familia corpurilor de iluminat abia în 2010, proiectorul led pentru exterior este unul din cele mai apreciate materiale de la un depozit de materiale constructii. Vei gasi aici o multime de modele pentru a amenaja exteriorul casei tale exact sa cum îti doresti. Vei veni deci cu un plus de farmec si exteriorul casei va fi si el valorizat asa cum trebuie. Proiectorul led exterior atrage din ce în ce mai multa lume datorita polivalentei sale si are o multime de asi în mâneca.

 

Un proiector led exterior este o alegere ecologica si economica. La fel ca si celelalte solutii de iluminat care se bazeaza pe aceasta tehnologie, proiectorul led exterior este foarte economic. Permite reducerea cu pana la 90% a consumului de electricitate fata de concurentii sai traditionali. Si chiar daca are un pret mai ridicat fata de alte solutii prezente pe piata, acest lucru este compensat rapid de o factura electrica mai mica.

 

De asemenea, aceste corpuri de iluminat exterior pe tehnologie led înseamna si o solutie ecologica, deoarece acestea nu produc nici infrarosu, nici ulta-violete. Iar în timpul procesului de fabricare nu sunt folosite derivate din mercur.

 

O putere foarte mare. Chiar daca factura la electricitate va fi una mica, asta nu înseamna ca iluminatul va fi unul slab. Alegând un corp de iluminat de acest fel, te vei putea bucura de cea mai puternica lumina. 

 

Care este durata de viata a unui proiector LED exterior?

 

Investind într-un astfel de proiector pentru gradina, te vei putea bucura de o durata de viata a sa de pâna la 50 000 de ore. Adica de 25 de ori mai mare decât a unei lampi cu halogen.

 

Performantele sale luminoase sunt cu adevarat exceptionale. Permite consumatorilor sai sa beneficieze de mai multe nuante. Alb rece, alb natural, alb mai cald si asa mai departe… alegerile sunt numeroase. Este foarte usor sa creezi deci cea mai speciala ambianta in gradina sau pe terasa casei. 

 

Dar acest tip de proiector nu se poate folosi doar pentru case, ci si pentru hangare sau cladiri industiriale sau de ce nu pe post de lampa iluminat stradal… si trebuie mentionat ca datorita consumului redus, toate proiectoarele led de exterior pot fi alimentate si cu energie solara. La interior, pot ilumina de minune chiar si o scena pentru spectacole sau un stand al unei expozitii, etc… 

 

Lampa led este cea mai buna alegere, deoarece în zilele noastre, iluminatul extern nocturn este extrem de important. Mai ales atunci când vorbim despre siguranta si despre confort. Cea mai ecologica, dar si cea mai rezistenta solutie.