Sa invata sa reciclam si sa colectam separat deseurile!

Colectarea separata a deseurilor nu este un obicei pe care il aplicam zilnic, pentru ca nu suntem suficient educati in acest sens. Campaniile care sa ne arate importanta reciclarii si a colectarii separate a deseurilor sunt aproape inexistente. In viata de zi cu zi, omul produce deseuri menajere care ar trebui colectate si sortate pe categorii pentru a putea fi reciclate. Colectate separat, deseurile menajere de provenienta organica pot fi folosite pe post de compost, iar altele, precum ambalajele, pot fi reciclate, rezolvandu-se astfel partial o problema grava a efectului de sera. In plus, acest lucru contribuie chiar si la salvarea anumitor plante, animale sau materiale, la prezervarea unor resurse naturale ce sunt pe punctul de a se termina, cum ar fi petrolul, folosit la fabricarea multor obiecte din plastic. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar sa utilizam cosuri colectare selectiva.

De unde poti achizitiona astfel de cosuri? De la sanito.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine online, care comercializeaza cosuri gunoi de cea mai buna calitate. Pe site-ul magazinului online sanito.ro, vei descoperi o gama variata cu astfel de cosuri de gunoi, eurocontainere si pubele, de o calitate exceptionala. Sanito.ro are o experienta in domeniu de peste 14 ani si colaboreaza cu multe institutii si firme din tara, fiind un furnizor apreciat si respectat. Aici vei gasi brand-uri de renume in aceasta bransa, precum: BORAS, GARIBALDI, GENEVE, GOTHENBURG etc., care colaboreaza cu acest magazin. Pentru a proteja natura si pentru a colecta corect, puteti achizitiona atat pentru uz casnic, cat si pentru birou, cosuri de gunoi care vor satisface cerintele voastre. Cu un design modern si de foarte buna calitate, fabricat din otel inoxidabil, BAERUM A este un cos de reciclare compact, ce se poate adapta diferitelor locatii. Acest model dispune de un capac detasabil si cu 4 compartimente colorate interioare, pentru o separare mai usoara a deseurilor. Acest cos se poate personaliza cu autocolante pentru reciclare. O alta alternativa la acest model realizat din metal ultra rezistent, este BAERUM B. Aceste cosuri au urmatoarele dimensiuni: 4×30 litri / 39×70 cm. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.

Un alt brand cunoscut si apreciat este HORSENS. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare HORSENS are un design compact, fiind prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor.Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si dimensiuni de 70 x 30 x 70 cm. Reciclarea deseurilor a ajuns sa fie o problema de maxima importanta pentru salubrizarea oraselor si de aceea s-a impus la gasirea unor solutii pentru introducerea lor in circuitul productiv.

Recomandam cosurile de gunoi comercializate de catre sanito.ro, pentru calitate, cat si pentru preturile fara concurenta. Cu cateva reguli clare si cu ajutorul cosului potrivit, vom invata sa colectam separat si sa reciclam.