Si atelierul tau auto are nevoie de hartie de calitate! 

Detii un atelier auto? Da ca da, sa stii ca esti la locul potrivit. Aici vei afla de unde si de ce trebuie sa cumperi role de hartie de calitate si alte produse de curatare pentru tine si cei care lucreaza cu mainile in motoarele masinilor.

Nu trebuie sa mai spunem ca uleiurile si alte solutii de gen sunt provocari care apar la ordinea zilei. Iar, curatarea atelierelor auto este adesea o misiune imposibila. Sa nu mai vorbim despre igiena mecanicilor auto, in special a mainilor care sunt murdare de ulei si alte substante. Acestea nu numai ca pateaza, dar pot fi si periculoase daca intra in crapaturile pielii. De aceea, pentru a le asigura igiena si o curatare eficienta trebuie folosite produse profesionale. Iti recomandam magazinul online, sanito.ro. Sa stii ca vorbim despre un magazin cu o experienta de peste 15 ani. Aici poti gasi produse cat mai diversificate din domeniul curateniei si igienei personale. Mii de clienti din cele mai variate domenii sunt multumiti de parteneriatul cu acest magazin. Companii, institutii, spitale colaboreaza cu sanito.ro, pentru ca produsele lor sunt cele mai bune.

De aici, si tu iti poti achizitiona sapunuri si geluri dezinfectante pentru maini, dar si consumabile hartie de calitate superioara, pentru a facilita procesul de stergere si curatare al grasimilor si petelor de ulei.

Pentru atelierele auto, una din cele mai recomandate produse hartie este rola Tork Heavy Duty, 1 strat, la 106.4 m. Tesatura de curatat cu greutate redusa Tork Heavy-Duty este foarte absorbanta, groasa si foarte durabila, rezistand la frecare puternica fara a se desprinde. Este eficienta in curatarea majoritatii solventilor si elimina rapid si eficient uleiul, grasimea, apa si petele persistente, protejand in acelasi timp mainile de caldura si resturile de metal. Acestea sunt trasaturi pe care trebuie sa le aiba orice hartie folosita intr-un atelier auto. Tehnologia exelCLEAN este ideala pentru un rezultat mai rapid de curatare profesionala. Textura este puternica pentru o absorbtie excelenta a uleiului si a apei. Folosirea materialului fara silicon asigura curatarea reziduurilor de pe suprafete. Se reduce utilizarea solventului cu pana la 41% fata de carpele traditionale.

Fie ca este vorba despre rola prosop hartie, hartie igienica, sau servetele pentru maini, hartia oferita de sanito.ro este rezistenta si poate fi achizitionata in cantitati mari.

Orice firma care se respecta, indiferent ca vorbim despre o corporatie sau un atelier auto, trebuie sa puna la dispozitia angajatilor cele mai bune produse. Cele de la sanito.ro, nu numai ca au calitatea de a curata, ci si pe aceea de a igieniza in profunzime. De exemplu, sapunurile indeparteaza peste 99.9%. Mainile angajatilor necesita o curatare temeinica, mai ales dupa ce au lucrat o zi intreaga. Asa ca, doar un sapun de calitate, precum cel de la sanito.ro, poate face fata la murdaria pe care o au pe maini, in special cand vorbim de uleiuri si alte grasimi greu de indepartat.

Sa stii ca orice comanda ajunge undeva la 48 de ore dupa ce s-a inregistrat. In plus, pentru comenzi mai mari de 175 RON, transportul este gratuit. Profesionistii aleg sanito.ro atat pentru ei, cat si pentru angajatii lor.