Terapia Non Chirurgicală a Durerii – soluția secolului 21

Deși durerea este considerată din ce în ce mai des ca fiind normală, făcând parte din viața majorității persoanelor sedentare, acest lucru poate reprezenta o adevărată problemă pe termen lung. Dincolo de faptul că netratată poate crește în intensitate și dezvolta afecțiuni tot mai grave, te poate împiedica din a mai efectua activități simple, care cândva îți aduceau plăcere, cum ar fi un sport preferat sau o banală plimbare. Alege ofertele RestartiX și scapă complet de durere!

Cine poate beneficia de programele RestartiX?

RestartiX oferă acces în lumea recuperării medicale tuturor celor care vor să facă o schimbare în viața lor. Fie că vrei să lupți cu durerea sau îți dorești să faci modificări în stilul de viață pentru a o putea ține la distanță pentru cât mai mult timp, există o soluție ideală pentru tine. Oricare dintre opțiunile disponibile le vei alege, îmbunătățirea posturii, întărirea musculaturii și ridicarea tonusului vor fi principalele rezultate pe care le vei observa și care îți vor ajuta corpul să se protejeze de riscul de a dezvolta o problemă cauzatoare de durere.

Cum se desfășoară un astfel de program?

RestartiX este o platformă de servicii medicale alternative care oferă acces la programe personalizate de kinetoterapie prin care se urmărește combaterea durerilor de spate și nu numai utilizând terapia non-chirurgicală a durerii. Fiecare dintre programele RestartiX începe printr-o sesiune de consultație 1 la 1 cu un specialist prin care se urmărește stabilirea unui diagnostic clar și conturarea unui plan personalizat de tratament.

Plecând de la ideea conform căreia organismul uman deține toate resursele necesare pentru a lupta cu orice amenințare, specialiștii RestartiX ajutându-te doar să înveți să le accesezi. Pentru o perioadă prestabilită de timp vei practica exerciții adaptate nevoilor tale, sub atentă supraveghere, primind constant feedback corectiv pentru a beneficia din plin de rezultatele pozitive pe care acestea ți le oferă. Ulterior vei supus unei noi evaluări pentru a observa evoluția și a stabili dacă este nevoie să continui, să modifici sau să ajustezi abordarea în funcție de efectele obținute.

Înscrie-te acum și profită de oferte

RestartiX Coloana Lombară; RestartiX Coloana Cervicală; RestartiX Coloana Toracală, RestartiX Coloana Vertebrală, RestartiX Umăr sănătos; RestartiX Prenatal; RestartiX Respirator și RestartiX Senior 1 și 2 sunt principalele programe de recuperare medicală de care poți beneficia pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică și starea de spirit. Pentru fiecare dintre acestea există constant oferte foarte avantajoase de preț pentru ca oricine să poată profita de ajutor specializat, indiferent de posibilitățile financiare pe care le are. Din momentul în care ai intrat pe site sunt necesare doar câteva minute pentru a achiziționa abonamentul și a obține acces la toate resursele pe care acesta le cuprinde.

Redevino stăpânul propriului corp cu unul dintre programele de recuperare medicală RestartiX!