Care sunt cele mai bune branduri de tigari electronice?

Fiecare vaper are propriile nevoi, in functie de intensitatea cu care foloseste o tigara electronica, aromele preferate, concentratia de nicotina din lichide si asa mai departe. Cele mai importante branduri tigari electronice afirma ca orice fumator poate considera fumatul electronic ca fiind mult mai placut decat cel clasic atat timp cat acesta reuseste sa-si identifice modelul de e-tigara si lichidul potrivit.

La fel ca in oricare alta industrie, cel mai bun produs pentru o persoana poate fi absolut ingrozitor pentru o alta persoana cu alte nevoi. Acelasi lucru se intampla si in domeniul vapingului, in timp ce unii afirma ca Aspire este cel mai bun brand, altii considera iJoy net superior. Bucuria utilizatorilor de e-tigari este ca toate aceste modele pot fi gasite in acelasi loc, pe Vaperia.ro.

Anual se obisnuieste sa se construiasca un top cu cele mai bune branduri tigari electronice, in functie de vanzarile pe care le au aceste companii si feedback-ul clientilor. Asa cum este normal sa se intample, primele locuri sunt ocupate de brandurile care reusesc sa acopere cat mai mult din piata prin modelele lansate, dar si diferitele accesorii si lichide. Aspire, JoyeTech, Eleaf si iJoy sunt doar cateva dintre cele mai apreciate branduri de pe piata din acest moment.

Cum se diferentiaza toate aceste branduri tigari electronice?

Fiecare brand incearca sa vina cu ceva nou pe piata si sunt recunoscute pentru modul in care acestea isi prezinta si vand produsul. De exemplu, V2-cigs este recunoscut pentru cartusele personalizate pe care le ofera, EverSmoke pentru tehnologia avansata pe care o utilizeaza, iar Blu pentru design-ul unic si pentru popularitatea la nivel international.

Sunt si branduri tigari electronice mai noi care au reusit sa se faca cunoscute intr-un timp relativ scurt. Nu putem sa nu mentionam aici South Beach Smoke care au atras atentia vaperilor prin preturile foarte mici si produsele de calitate. De asemenea, White Cloud este o alta companie relativ noua care a reusit sa impresioneze prin aspectul tigarilor electronice si prin cantitatea mare de vapori care sunt eliberati de aceste vaporizatoare.

Brandul Aspire este recomandat mai ales incepatorilor deoarece tigarile electronice produse de aceasta companie sunt usor de utilizat si au un aspect placut. De asemenea, Eleaf sau iJoy sunt usor de gasit in majoritatea magazinelor online de tigari electronice si au un raport pret-calitate greu de refuzat din postura de client.

Concluzie: Sunt mai multe branduri tigari electronice care pun in vanzare produse de calitate, trebuie doar sa stii cu adevarat ce-ti doresti de la aceste dispozitive si sa alegi un lichid potrivit.