Fa-ti grinderul fericit: care sunt accesoriile „must have” pe care le gasesti online

Daca esti fumator, probabil ti-ai cumparat pana acum cateva grindere de la un magazin specializat asa cum este si www.legalizeit.ro. Acest dispozitiv este ideal pentru macinarea tutunului si te ajuta sa te bucuri de o experienta mai placuta atunci cand il amesteci. Totusi, dupa ce alegi unul, s-ar putea sa ai nevoie de cateva accesorii suplimentare la acesta. Iata care sunt cele mai importante dintre ele!

Black Leaf Grinder Cleaner

Dupa cum sugereaza si denumirea, acesta este un lichid de curatare. Se poate folosi impreuna cu o perie speciala, costa 25 de lei si este potrivit pentru toate tipurile de materiale. Procesul de igienizare difera, insa, in functie de specificatiile grinderului.

Alcoolul prezent in substanta de curatare elimina in special bacteriile de pe suprafetele metalice. Astfel, un grinder din aluminiu se poate pastra in aceeasi stare pentru o perioada mai mare de timp. In cazul unor grindere de plastic, este recomandat sa le pui si in apa fierbinte pentru un minut.

Pensula de curatat speciala

Acest accesoriu costa 15 lei si este utilizat tot pentru a indeparta mizeria de pe suprafete. Dezasambleaza produsul si vei putea sa faci acest lucru mai usor. Grinderele simple sunt compuse doar din doua parti, astfel incat nu trebuie decat sa separi sectiunea care contine dintii de capac. Unele modele au incluse si o zona speciala pentru mixul de ierburi, care asigura faptul ca tutunul nu ramane blocat nicaieri.

Daca ai grindere din 4 parti, acesta cuprinde o camera suplimentara de colectare a polenului ramas si te ajuta sa nu risipesti amestecul. Indiferent de situatie, ai grija sa nu rupi bucatile cand le separi si perie fiecare parte cu grija, pentru ca unele zone sunt fragile. Ceea ce ramane, poate fi ulterior amplasat pe o farfurie sau intr-un bol.

Grinder Card

Acest card este un accesoriu portabil, ideal in momentele in care iti doresti o alternativa mai subtire la niste grindere clasice. Datorita dimensiunilor sale reduse, il poti amplasa in portofel si nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu faptul ca acesta s-ar putea rupe.

Arata exact precum un card obisnuit, singura diferenta fiind faptul ca exista o zona speciala in mijloc care permite procesul de macinare. Pastreaza tutunul intre degetul mare si cel aratator, folosind cealalta mana pentru a tine cardul in pozitie verticala.

Incearca sa ridici bucatile care raman mari pentru a le macina din nou si fii atent cum folosesti mana, deoarece te poti lovi la deget. Acest accesoriu este disponibil intr-o gama variata de modele, iar alegerea finala tine de gusturile personale. Un grinder card poate avea atat forma de frunza, cat si de craniu sau de inima. Pretul pentru produsele de acest tip de la un brand autorizat este de 25 lei/bucata!

De ce sa folosesti grindere?

Taierea tutunului este o sarcina care consuma timp, insa un grinder te poate ajuta sa o faci mai rapid. Nu trebuie decat sa desfaci capacul, sa pui continutul in interior si apoi sa rasucesti pana cand obtii rezultatul dorit. Alege un grinder din lemn sau din plastic de la un distribuitor autorizat si adauga-i accesoriile de mai sus pentru a te putea bucura de o experienta de fumat mai placuta!