Cum sa realizezi o manichiura impecabila pentru sarbatori

In special in preajma sarbatorilor, majoritatea persoanelor aloca destul de mult timp propriei manichiuri, in asa masura incat acesta sa aiba un aspect placut si impecabil. Totusi, in cazul in care si tu doresti sa investesti intr-o manichiura care sa fie potrivita pentru sarbatori, tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi diferite produse care vor face intotdeauna diferenta, mai ales atunci cand vine vorba despre aspectul per total al manichiurii tale. De cele mai multe ori printre acestea se numara si:

  1. Ojele sau gelurile

In momentul in care te ocupi de intretinere unghii, trebuie sa iei intotdeauna in calcul paleta de culori pe care trebuie sa o folosesti pentru a obtine rezultatele dorite. Asadar, poti investi in oje sau geluri care prezinta nuantele reprezentative pentru aceasta perioada a anului. Printre cele mai utilizate culori de sarbatori se numara rosu, alb si verde. Mai mult de atat, poti sa folosesti inclusiv nuantele tale preferate, in combinate cu acestea. Totusi, pentru un plus de stralucire se pot folosi inclusiv produse cu sclipici sau care au un finish stralucitor. In acest mod, poti obtine in cel mai scurt timp o manichiura care sa fie unica si care sa se evidentieze mult mai usor.

De altfel, in momentul in care te-ai decis sa investesti in anumite produse, trebuie sa tii cont si de faptul ca intotdeauna este necesar sa iei in calcul si culorile pe care tu le preferi. In acest mod, vei putea sa ai o manichiura perfecta, ce va fi potrivita in totalitate cu gusturile tale.

Kit unghii gel oneband , cele mai bune .

  1. Stickerele

Atunci cand vine vorba despre modul de aspectul manichiurii, trebuie sa stii ca in special pentru manichiura de sarbatori sa se foloseasca diferite elemente grafice. Asadar, printre cele mai populare accesorii pentru unghii se numara stickerele care au tematica de sarbatori. Acestea sunt foarte utile, mai ales in momentul in care se doreste ca pe unghii sa existe imagini colorate, care sa iasa usor in evidenta. Produsele prezinta un design interesant, care se va potrivi cu orice tip de oja, lac sau chiar gel si acryl.

In prima faza se aplica stratul de oja si se usuca in lampa UV, iar apoi vei putea lipi stickerele pe suprafata unghiei tale. Deoarece acestea prezinta un adeziv special pentru astfel de lucrari, nu se vor dezlipii rapid, iar tu vei putea aplica usor si eficient un strat de lac deasupra.

  1. Vopselurile acrilice

In anumite situatii vei avea dori sa ai o manichiura complexa, fapt pentru care este esential sa folosesti produse de calitate, precum vopselurile acrilice. Cu ajutorul acestora vei putea realiza desene minunate direct pe unghia ta. Mai mult de atat, acestea vor putea fi extrem de rezistente, pentru o lunga perioada de timp.

Dupa ce ai realizat pictura perfecta pentru unghiile tale, tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici un strat de top sau chiar lac de unghii incolor. In acest mod, te vei putea asigura de faptul ca manichiura ta va rezista pentru un timp indelungat.