Cursuri de programare gratuite – testul care te va convinge daca esti facut sa fii programator!

cursuri programare gratuite

Tanjesti dupa un viitor profesional care sa-ti ofere certitudine si independenta financiara, iar de aici pana la cochetarea cu ideea de a urma niste cursuri de programare gratuite a fost doar un pas. Dar intrebarea: „Sunt ele cu adevarat utile?” te tot trage inapoi si te face sa bati pasul pe loc.

Acum, ai oportunitatea de a participa la modulul de cursuri de programare gratuite WellCode Pareri ale fostilor si actualilor cursanti confirma faptul ca mentoratul fondat de Petru Trimbitas este unic pe piata din Romania si reprezinta o modalitate de a-ti pune bazele unei cariere in domeniul IT, aflat pe primele pozitii in topul celor mai bine platite de pe piata muncii. Acest modul gratuit este ocazia pe care o asteptai pentru a afla daca pasiunea pentru codare chiar poate deveni o profesie si pentru tine.

cursuri programare gratuite
cursuri programare gratuite

Diferenta intre modulul gratuit oferit de WellCode si clasicele cursuri de programare gratuite il reprezinta faptul ca acesta are continuitate. Astfel, dupa finalizarea modulului gratuit, vei putea sa-ti continui formarea ca programator in cadrul programului gandit de tanarul clujean dupa modelul observat in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii.

O particularitate unica a acestui program il reprezinta modul de organizare si structurare. Programul este gandit in etape care sa iti asigure confort si sustinere, pentru a putea sa inveti sa scrii cod curat si corect inca de la prima logare pe platforma. In consecinta, fie ca te loghezi pentru prima data in cadrul modulului de cursuri de programare gratuite, fie ca deja te apropii de finalizarea problemelor de pe platforma, vei beneficia de toata atentia si sustinerea de care ai nevoie din partea mentorilor si a coachilor.

Platforma este dezvoltata astfel incat fiecare pas pe care il faci sa fie unul concret catre o cariera de programator. Iata etapele pe care le vei putea parcurge:

  • modulul gratuit – iti permite sa testezi modul de invatare si organizare al platformei;

  • mentoratul – vei putea sa iti continui formarea inceputa in cadrul testului reprezentat de modulul gratuit. In aceasta etapa, vei avea oportunitatea sa rezolvi probleme si sa scrii cod, pentru a-ti testa cunostintele teoretice asimilate. Vei avea posibilitatea de a rezolva probleme atunci cand iti permite timpul, in functie de programul personal. Cu toate ca vei lucra independent de evolutia celorlalti utilizatori, nu vei fi niciodata singur. Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si te vor ghida catre gasirea solutiei ideale pentru problemele de pe platforma;

  • scrierea propriei aplicatii si realizarea portofoliului de proiecte – pentru a putea sa te prezinti pregatit la interviuri, cu produse care sa reflecte nivelul pregatirii si capacitatii tale de a scrie cod;

  • rafinarea abilitatilor soft skills si tehnice – aceasta etapa finala te va ajuta sa mergi pregatit la interviuri si sa le treci cu brio.

Concomitent cu dezvoltarea profesionala, vei beneficia de ghidare si sustinere din partea unor specialisti in domeniul dezvoltarii personale. Astfel, vei reusi sa iti depasesti eventualele blocaje care te impiedica sa iti atingi potentialul profesional si sa devii un programator de succes.

Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii! Testeaza modulul de cursuri de programare gratuite si convinge-te daca a scrie cod chiar te reprezinta! Cariera la care visezi e la un click distanta!