Kit de supraveghere video si avantajele acestuia

Atunci cand se alege camera potrivita ca solutie de securitate, exista doua abordari de baza: camera fixa, clasica de supraveghere sau camera flexibila de exterior. Ambele au foarte multe avantaje in ceea ce priveste monitorizarea proprietatii private.

Prima diferenta fundamentala este abordarea vizibilitatii. Multe camere de supraveghere sunt vizibile in mod clar pe fatada, de unde pot urmari o proprietate si sunt clar vizibile. Deoarece spargatorii nu vor sa fie filmati in timpul faptelor lor, acest lucru este destinat sa descurajeze potentialele amenintari. Exista camere supraveghere exterior, care pe de alta parte, sunt modele de camuflaj care imbina vizual camera cu un mediu natural. Deoarece este atat rezistenta la intemperii, cat si fara fir, acestea se pot ascunde in vecinatatea casei dupa preferintele personale.

Chiar daca o camera de supraveghere poate avea un efect descurajant asupra spargatorilor, o camera evident atasata poate fi usor distrusa prin violenta directa. Deoarece nu va exista un agent de paza pentru supravegherea casei care monitorizeaza permanent inregistrarile camerelor in direct, nu se va observa nimic pentru moment. De indata ce spargatorul a scos sistemul de supraveghere din actiune aruncand o piatra solida, el isi va putea pune planul in aplicare. In special spargatorii profesionisti nu se feresc de vandalism pentru a se imbogati. Cu toate acestea, camerele camuflate ofera fotografii si videoclipuri de inalta rezolutie ale vinovatului ignorant neobservate, care pot fi apoi predate direct politiei. Poti cumpara cele mai bune camere de pe comenzi.ro si ai garantia ca vor functiona impecabil sunt profesionale si ieftine.

Pentru a instala o camera de supraveghere traditionala, trebuie facute gauri si cablurile vor trebui rulate. Instalarea pe peretele exterior poate, totusi, deteriora tencuiala si izolatia si, in functie de subventia de constructie, este chiar interzisa de institutiile de credit, deoarece umezeala poate patrunde in cladirile noi si poate provoca mucegai. Nici proprietarilor nu le place sa vada astfel de modificari in cladirile de apartamente.

Unele camere de supraveghere, pe de alta parte, pot fi atasate rapid si usor la o mare varietate de locatii cu centura de tensionare inclusa. Nu este nevoie gaurirea sau asezarea unor cabluri. Se va putea atasa fara a-i deteriora fatada si se poate schimba cu usurinta locatia camerei in orice moment. In plus, exista o selectie de diferite paranteze, care fac atasamentul si mai flexibil.

Asamblarea este usoara si independenta de o sursa de alimentare. Deoarece camera de supraveghere poate fi actionata cu baterii, se poate monta camera in orice loc conceput pe care se doreste monitorizat. Indiferent daca este o gradina, un zid de casa sau in mijlocul padurii – camerele de supravegehre pot urmari totul.

In timp ce camerele de supraveghere conventionale filmeaza constant o zona, unele se declanseaza numai atunci cand exista cu adevarat ceva de vazut. Datorita miscarii pe care o declanseaza, devine activa imediat ce o fiinta vie la temperatura corpului se misca in fata camerei. In timp ce nici oamenii, nici animalele nu scapa de camera, acesta isi petrece restul timpului in modul ”somn”. Acest lucru economiseste energie electrica si spatiu de stocare. In plus, economisteste sin timpul in care trebuie cautate nenumarate ore de material videose pot cauta pur si simplu prin inregistrarile relevante de pe cardul de memorie.