Principalele caracteristici pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand vrei sa iti cumperi un hoverboard

Un hoverboard este excelent pentru zilele de vara sau de weekend in care iti doresti sa faci ceva diferit si distractiv in acelasi timp. Mai ales daca au si prietenii tai, atunci veti putea organiza cele mai placute iesiri. Asadar, pentru a sti ce sa cumperi si mai ales cum, iata care sunt elementele de baza de care trebuie sa tii cont:

Dimensiunea hoverboard-ului

Pentru a utiliza cat mai confortabil un hoverboard este nevoie ca acesta sa aiba dimensiunea corespunzatoare. Nu alege un model prea ingust sau prea lat. Va trebui sa stai cat mai confortabil pe hoverboard si sa simti ca poti face miscarile cat mai natural.

Un hoverboard trebuie sa il controlezi cu usurinta si fara sa simti ca faci un efort considerabil in acest sens.

Greutatea

Pe site-ul smartbalance vei putea gasi modele de hoverboard cu diverse greutati in functie de tipul bateriei si materialele utilizate pentru fabricarea modelului respectiv. Pentru a te bucura de confortul necesar vei avea nevoie de un hoverboard usor. Astfel, vei putea sa il transporti usor atunci cand te deplasezi prin oras si nu ai nevoie neaparat sa il folosesti.

Viteza modelului de hoverboard ales

Viteza maxima pe care o poate atinge un hoverboard este cuprinsa intre 8 – 16 km/h. exista si exceptii in care pot sa depaseasca aceasta limita insa, pentru mai multa siguranta, este mai bine sa te incadrezi in acest prag. Daca iti doresti adrenalina, distractie si adrenalina atunci aceasta caracteristica este importanta pentru tine.

Nivelul de inclinatie

Cu cat nivelul de inclinatie este mai abrupt cu atat vei putea sa urci mai usor pe hoverboard fara a pierde din putere. Este bine sa tii cont de acest lucru atunci cand achizitionezi un hoverboard deoarece in functie de cat de bine te descurci va conta destul de mult.

  Durata de viata a bateriei

Cu cat bateria ofera o autonomie mai mare cu atat mai bine. Verifica cat de mult se poate mentine o baterie incarcata complet astfel incat plimbarea ta sa nu fie scurtata inainte de a-ti dori acest lucru. Autonomia in km reprezinta un indicator bun pentru a-ti da seama cat de mult te va putea servi un hoverboard in timpul unei deplasari.

In momentul in care iei decizia finala tine cont de distanta pe care doresti sa o parcurgi. Daca vrei sa il folosesti numai pentru plimbari scurte atunci nu are rost sa faci o investitie consistenta. Dar, daca vrei sa ai cele mai tari experiente atunci aceasta caracteristica a alegerii unui hoverboard este importanta.

 Greutatea utilizatorului

Pentru a nu te dezechilibra pe hoverboard este indicat sa alegi un model pe masura greutatii si staturii tale. Modelele mai usoare si cu o greutate mai scazuta sunt destinate in special tinerilor si adolescentilor iar cele mai solide sunt destinate pentru adulti cu o greutate mai mare.