Implanturi dentare pentru restabilirea dentiției

Una dintre cele mai populare proceduri din stomatologia modernă, ce restabilește nu numai estetica, dar și cele mai importante funcții ale dentiției, care susține și o serie de procese din organism, este implantul dentar. Compania elvețiană Nobel Biocare a lansat un implant dentar Nobel acum mai bine de cincizeci de ani. Această companie este una dintre cei mai cunoscuți producători din lume. Implanturile produse sub marca Nobel Biocare aparțin segmentului premium. Nobel dezvoltă, de asemenea, protocoale de tratament, astfel încât specialistul dentar să poată lucra cu aceste sisteme numai după ce a dobândit pregătirea și certificarea necesare.

Implant dentar Nobel – caracteristici și avantaje

Principalul motiv pentru care acum implanturile dentare Nobel sunt utilizate la Clinica DentoCare București este că au o acoperire specială Ti-Unite. Datorită acestei dezvoltări brevetate, osteointegrarea structurii cu țesutul osos este accelerată semnificativ. O caracteristică a stratului îngroșat de dioxid de titan este ușoara rugozitate, deoarece se compune din fosfor depus prin anderizare. Ca parte a acestui proces, se formează un film de oxid prin scufundarea produsului într-un electrolit și efectul unui curent electric asupra acestuia. În consecință, este posibil să se mărească nivelul de biocompatibilitate și capacitatea materialului pentru o osteointegrare de mare viteză și eficiență.

Implanturi dentare Nobel din titan pur

De regulă, adăugarea de vanadiu și aluminiu se face pentru creșterea caracteristicilor de rezistență ale materialului, dar astfel de impurități complică semnificativ procesul de supraviețuire a rădăcinilor artificiale. Nobel însă a obținut caracteristici de rezistență ridicată fără adăugarea altor elemente.

Implanturi dentare Nobel

Implanturile dentare Nobel au multe avantaje importante. Lucrul cu sistemele de implant ale mărcii poate fi realizat numai de un specialist care a făcut o instruire specială oferită de producătorul – dezvoltator. Datorită sortimentului larg, este posibil să alegi un model care să fie optim pentru orice tablou clinic, ținând cont de starea țesutului osos al gingiei și oferind stabilitate primară garantată. Există modele nu numai pentru tehnica clasică constând în două etape, ci și pentru o sarcină caracterizată printr-o anumită posibilitate de fixare a echipamentelor protetice, sortimentul fiind format din implanturi zigomatice speciale de la Nobel, perioada de garanție pe viață, protecție împotriva falsificării – caracteristicile tehnologice de producție ale dezvoltării implanturilor acestei companii, sunt caracterizate de complexitate și costuri ridicate, ceea ce face imposibilă falsificarea produselor.

Model implant Nobel paralel

Modelul paralel Nobel este un implant special utilizat pentru implantarea în orice tip de țesut osos. Caracteristicile de proiectare ale construcției presupun prezența unui gât special cu o margine mică, și datorită acestei părți, poate fi asigurat un volum normal de țesut gingival care înconjoară tija de titan. În acest sens, este posibil să se obțină caracteristici estetice externe în locul în care implantul și gingiile sunt în contact unul cu celălalt. Specialiștii preferă acest model în cazurile în care trebuie să lucreze cu zona zâmbetului, caracterizată prin anumite cerințe estetice. În general, fixarea acestor produse în țesutul osos se realizează strict vertical, adică paralele între ele.

Implantul dentar Nobel se caracterizează prin aplicarea cu succes în aproape toate cazurile clinice. Designul lor este în formă de rădăcină, adică în formă de con pentru a oferi un nivel ridicat de stabilizare primară.