4 pași simpli pentru a realiza un aranjament floral de iarnă

aranjamente florale de iarna

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga puțină viață casei dvs. în timpul lunilor triste de iarnă, de ce să nu încercați să creați un aranjament floral frumos? Este mai ușor decât ai putea crede! Iată trei pași simpli pentru a începe.

Pasul unu: aduna-ți materialele

Când vine vorba de crearea unui aranjament floral de iarnă, primul pas este adunarea materialelor. Aceasta include lucruri precum o vază, flori și verdeață.

Veți dori să alegeți o vază care să completeze aspectul general al aranjamentului dvs. De exemplu, dacă vrei un aspect rustic, atunci un borcan ar fi o alegere bună. În ceea ce privește florile, puteți folosi cu adevărat orice tip care vă place. Unele flori populare de iarnă includ poinsettias, ilis și veșnic verzi. Și, în sfârșit, nu uitați de verdeață! Acest lucru ajută la completarea oricăror spații goale și oferă aranjamentului dvs. o textură suplimentară.

Pasul doi: alege-ți accesoriile

Când vine vorba de alegerea accesoriilor pentru aranjamentul floral de iarnă, sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont. În primul rând, luați în considerare tema generală și estetica pe care o alegeți. Mergi pentru un aspect mai natural sau ceva mai lustruit? În al doilea rând, gândește-te la ce materiale vor completa cel mai bine florile tale. Aceasta este șansa ta de a-ți personaliza cu adevărat aranjamentul și de a-l face al tău. Așa că mergeți mai departe și experimentați cu diferite texturi, culori și forme până când găsiți combinația perfectă.

Luați în considerare utilizarea unei vaze care are pe ea un decor cu tematică de sărbători. Acesta poate fi orice, de la un om de zăpadă la un ren. În al doilea rând, adăugați puțină verdeață aranjamentului dvs. Acestea ar putea fi ace de pin, ilis sau chiar niște ramuri veșnic verzi. În sfârșit, nu uitați de finisaje! Acestea ar putea fi lucruri precum fructe de pădure roșii, panglici sau chiar lumini mici. Urmând acești pași simpli, vei avea un aranjament de iarnă care cu siguranță va impresiona!

Pasul trei: pregătiți-vă florile

Cand vine vorba de crearea unui aranjament floral de iarna, al treilea si ultimul pas este sa iti pregatesti florile. Aceasta implică tăierea tulpinilor și adăugarea de apă în vază.

Tăierea tulpinilor florilor este importantă, deoarece le permite să absoarbă mai bine apa. Veți dori să utilizați un cuțit ascuțit sau o foarfecă și să tăiați în unghi. Asigurați-vă că îndepărtați orice frunze care se vor afla sub linia apei din vază.

După ce ați tăiat tulpinile, este timpul să adăugați apă în vază. Veți dori să folosiți apă la temperatura camerei pentru a nu șoca florile. Umpleți vaza pe aproximativ trei sferturi și apoi adăugați florile. Pentru un aranjament tradițional, încercați să folosiți trandafiri roșii sau crini albi.

Pasul patru: bucură-te de aranjamentul tău!

Pe măsură ce vremea de afară devine mai rece și zilele se scurtează, mulți dintre noi ne trezim tânjind după un pic de luminozitate suplimentară în viața noastră. Florile de sezon sunt modalitatea perfectă de a aduce o notă de veselie în casa ta în timpul lunilor de iarnă.

Dacă nu ești mulțumit de buchetul tău, nu-ți face griji! Poți comanda oricând aranjamente florale de iarna de la o florărie online. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți aranjamentul perfect:

În primul rând, decideți ce tip de flori doriți. Vrei un buchet tradițional de trandafiri sau ceva mai inedit? Odată ce v-ați hotărât asupra tipului de flori, alegeți o schemă de culori. Ți-ar plăcea un aranjament festiv de roșu și verde, sau ceva mai discret?

Apoi, gândiți-vă la dimensiunea buchetului. Vrei un aranjament mare, care să facă o declarație, sau unul mai mic, care să fie mai delicat? În cele din urmă, decideți-vă asupra unui buget. Având în vedere acești pași simpli, este ușor să comanzi un buchet frumos de la o florărie online!