Cele mai moderne corpuri de iluminat – lustrele LED

Logic Light

Pentru cei mai mulți oameni, iluminatul din casa lor este un lucru care este considerat de la sine înțeles. La urma urmei, este acolo doar pentru a oferi lumină pe timp de noapte, nu-i așa? Dar cu corpurile de iluminat potrivite și cu o gândire creativă cu privire la ceea ce doriți să obțineți în spațiul dvs. (și unde), puteți transforma chiar și cea mai mică cameră în ceva spectaculos. Așadar, haideți să vorbim despre unele dintre cele mai moderne corpuri de iluminat existente în prezent: candelabrele LED cu telecomandă!

Candelabre moderne

Candelabrele cu LED-uri sunt o alegere excelentă pentru casele moderne. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și dimensiuni, permițându-vă să le găsiți locul perfect în locuința dvs.

Dacă sunteți în căutarea a ceva elegant și modern folosirea de lustre cu led este o opțiune excelentă. Aceste modele lasă lumina să strălucească, astfel încât să fie vizibilă din toate unghiurile – perfect dacă doriți să vă evidențiați decorul!

Iluminat modern pentru sufragerie

Iluminatul modern pentru sufragerie poate fi o modalitate excelentă de a adăuga o notă de stil la casa ta. O sufragerie este un spațiu în care doriți să vă simțiți confortabil și relaxat, dar doriți, de asemenea, să arate bine.

Iluminatul modern se bazează pe linii curate și forme simple. Acestea au adesea o estetică minimalistă care se concentrează pe formă în detrimentul funcției, deși există unele lumini moderne care includ caracteristici interesante, cum ar fi telecomenzi sau variatoare încorporate pentru a crea atmosfera perfectă pentru a primi oaspeți.

Iluminatul modern pentru sufragerie poate fi folosit pentru a crea o atmosferă contemporană în casa dvs., dar este important să vă asigurați că obțineți tipul potrivit de corp de iluminat pentru dimensiunea spațiului dvs. astfel încât să nu copleșească zona sau să nu devină prea aglomerat cu corpuri de iluminat care se apasă unul pe altul.

Candelabre pentru foaier

Candelabrele de lux sunt, de obicei, din cristal, cu câteva excepții. Acestea sunt adesea foarte decorative și au multe părți care le fac să pară complicate.

  • Corpul este partea principală a candelabrului și este, de obicei, fabricat din lemn sau metal.
  • Din această piesă atârnă prisme de cristal care reflectă lumina pentru a crea curcubee pe pereți sau pe tavan.
  • Lanțurile candelabrului conectează toate aceste elemente împreună pentru a forma o singură unitate. Un lanț mare poate fi folosit ca punct de ancorare pentru mai multe cristale sau prisme, în timp ce lanțurile mai mici ar putea susține doar unul la un moment dat.

Majoritatea oamenilor subestimează efectul pe care iluminatul îl poate avea asupra unei încăperi

Iluminatul este o parte esențială a oricărui spațiu interior. Acesta poate fi folosit pentru a crea un punct focal, pentru a evidenția un element decorativ sau pur și simplu pentru a crea un sentiment de spațiu. Cu toate acestea, mulți oameni subestimează efectul pe care iluminatul îl poate avea asupra stării de spirit a unei încăperi și modul în care acesta poate influența designul general. Atunci când vă gândiți să adăugați noi corpuri de iluminat în casa dvs., luați în considerare câteva lucruri:

  • Starea de spirit pe care încercați să o creați în fiecare zonă
  • Ce fel de ambianță doriți să creați
  • De câtă lumină (sau întuneric) aveți nevoie în anumite zone

Așadar, fie că vă doriți un aspect elegant sau ceva mai eclectic suntem încrezători că există ceva pentru toată lumea!