Sfaturi utile și sfaturi pentru întreținerea corectă a grădinii de trandafiri cu trandafiri frumoși

Mirosul dulce al trandafirilor prezintă un motiv copleșitor pentru a începe o grădină de trandafiri. Unii trandafiri înfloresc câteva luni la un moment dat și au un miros puternic și frumos. Nu numai mirosul dulce al trandafirilor te ademenește să începi o grădină de trandafiri, ci și frumusețea și culoarea trandafirilor. .

Trandafirii simbolizează dragostea, frumusețea, războiul și politica, dar mai ales dragostea. Poeții au scris despre trandafir, cântăreții au scris cântece în proprietarul său. Dar Trandafirul stă de unul singur ca o mărturie a măreției care este natura.

Trandafirul care poartă numele de William Shakespeare este un trandafir extraordinar de frumos. Există mai multe categorii de trandafiri. Această specie specială este un trandafir arbust. Floarea este foarte mare și foarte parfumată. Florile individuale au 4 inci în diametru și au petale pline. Parfumul bogat are o notă de miros de violete. Acesta este un trandafir frumos foarte căutat. Cu toate acestea, trandafirul necesită o întreținere ridicată.

„William Shakespeare” este unul dintre trandafirii Austin care a fost retrogradat în grupul „articole de colecție”. Acest arbust produce niște flori magnifice. Dacă sunteți dispus să acordați acestui trandafir îngrijirea specială de care are nevoie, poate fi cel mai frumos. Trandafir.

Există atâtea variante de trandafiri câte motive există pentru a spune o grădină de trandafiri. Decizia se rezumă la preferințele tale personale. Cu o gamă atât de mare pentru tipurile de trandafiri pe care le poți cultiva, adevărata alegere este cât de multă muncă ești dispus să dedici cultivării trandafirilor?

Trandafir criogenat in cupola gasiti aici .

La următoarele întrebări se poate răspunde pentru a face alegerile finale.

Ce culori vă plac cel mai mult. Alege culoarea trandafirilor în funcție de preferințele tale pentru culoare și combinații de culori. Puteți potrivi peisajul din jur. Puteți crea o nouă schemă de culori unică. Trandafirii vin în atât de multe variante de culoare încât alegerile tale sunt nelimitate.

În mod surprinzător, dimensiunea este o considerație atunci când alegeți trandafiri pentru grădina dvs. Vrei să calculezi înălțimea la care va avea trandafirul la maturitate. Unele tufe de trandafiri pot crește până la cincisprezece picioare în înălțime. Gardul sau casa dvs. va găzdui această dimensiune? Dacă spațiul este limitat, poți alege oricând trandafiri în miniatură.

Decideți cerința climatică pentru trandafirii alegeți. Cataloagele de trandafiri vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face o alegere înțeleaptă în ceea ce privește climatul ideal pentru trandafirul pe care doriți să-l creșteți. Alegerea trandafirilor potriviți pentru clima și condițiile specifice de sol este un aspect foarte important. Cumpărați trandafiri care se pot adapta la clima în care intenționați să-i plantați.

Întreținerea grădinii dvs. de trandafiri va fi mai ușoară dacă ați luat în considerare cerințele de culoare, dimensiune și climă. Unii trandafiri sunt crescuți pentru a fi foarte rezistenți la boli. Deși trandafirul William Shakespeare este un trandafir foarte frumos, nu este rezistent la boli și nu ar fi o alegere bună pentru o grădină de trandafiri cu întreținere redusă.

Un nou peisagist de trandafiri poate dori să aleagă trandafiri de peisaj ca prim proiect. Trandafirii de peisaj sunt ușor de îngrijit și rezistenți la boli. Acești trandafiri vor crește petale luxuriante. Spalierele din grădină vor crește pentru a spori frumusețea zonei. Adăugați trandafiri cățărători la trandafiri de peisaj pentru a crea un peisaj frumos și colorat. Deși trandafirii cățărători arată similar cu trandafirii de peisaj, trandafirii cățărători au fost antrenați să crească în sus ca vița de vie.