Alege calitatea produselor Tork!

Produsele de curatenie sunt investitii cosntante pe care le facem, deoarece est ein avantajul nostru sa pastram suprafetele curate si stralucitoare. Sanito.roe ste furnizorulc are ofera o gama vasta de produse de curatenie preucm sapun Tork, manusi, masti protectie si dezinfectnati.

De ce ste bine sa ne spalam pe maini?

Pentru a opri raspandirea germenilor in familia voastra, faceti din spalarea regulata a mainilor o regula pentru toata lumea.

Este deosebit de important:

-inainte de a manca si de a gati;

-dupa folosirea baii;

-dupa curatarea prin casa;

-dupa ce ati atins animale, inclusiv animale de companie de familie;

-inainte si dupa vizitarea sau ingrijirea oricaror prieteni sau rude bolnave;

-dupa ce si-a suflat nasul, a tusit sau a stranut;

-dupa ce ai fost afara (joc, gradinarit, plimbare cu cainele etc.).

Germenii se pot raspandi in mai multe moduri, inclusiv:

-atingand mainile murdare;

-schimbarea scutecelor murdare;

-prin apa si alimente contaminate;

-prin picaturi in aer eliberate in timpul tusei sau stranutului;

-pe suprafete contaminate;

-prin contactul cu fluidele corporale ale unei persoane bolnave;

Cand copiii intra in contact cu germeni, acestia se pot infecta doar atingandu-si ochii, nasul sau gura. Si odata ce sunt infectati, este de obicei doar o chestiune de timp inainte ca intreaga familie sa cada cu aceeasi boala.

Este importnata sa folosim un dezinfectant suprafete si echipamente  protectie omolate pentru a reduce la un minim contactul cu microbii.

Dezinfectantii pentru ingrijirea suprafetelor sunt produse care permit consumatorilor sa distruga bacteriile daunatoare de pe suprafetele utilizate in mod obisnuit ale gospodariei, de la bucatarie pana la baie. In multe cazuri, acestia au o dubla utilizare, de curatare si dezinfectare in acelasi timp.

Dezinfectantii pentru ingrijirea suprafetelor pot distruge bacteriile neasteptate si pot ucide bacteriile daunatoare de pe blaturile de bucatarie.

Daca cineva din gospodarie are, de exemplu, o boala gastro-intestinala (gastroenterita numita si gripa intestinala), este intelept sa luati masuri de precautie suplimentare si sa utilizati un dezinfectant.

La fel de important precum dezinfectantuld e suprafete este si produsul din categoria de gel antibacterial, care trebuie sa il avem cu noi in mod permanent. Dezinfectantele pentru maini contin o forma de alcool, cum ar fi aloolul etilic, ca ingredient activ. Acest alcool actioneaza ca un antiseptic. Alte ingrediente pot include apa, parfum si glicerina.  Gelurile antibacteriene pe baza de alcool sunt in mod clar o metoda foarte utila si importanta de a preveni aparitia infectiilor bacteriene si virale, cu mici exceptii. Gelurile antibacteriene pot avea un rol benefic in preintampinarea cauzelor racelii si gripei.

Nu este suficient sa va acoperiti gura cu mana atunci cand tusiti. Chiar daca acest lucru previne circulatia in aer a germenilor, picaturile care contin germeni vor fi transmise la fel de usor prin atingere. Trebuie sa va spalati pe maini sau sa folositi dezinfectante antibacterine de fiecare data dupa ce tusiti, stranutati sau va suflati nasul, inainte de a atinge pe oricine sau orice alt obiect.

Gelurile antibacteriene pot fi folosite si pentru stergerea suprafetelor de acasa. Foloseste produsele de la Sanito pentru o viata sanatoasa!