Alege produsele de birotica potrivite

A inceput noul an scolar si consideri ca ai nevoie sa achizitionezi rechizite pentru copilul tau,  atunci nu mai sta pe ganduri si inspira-te de pe site-urile online pentru a putea profita de reduceri.De exemplu, poti alege pixuri diferite culori si sortimente precum: pixuri cu gel , pixuri cu mecanism,  pixuri multifunctionale, pixuri unica folosinta.

De asemenea, ai constatat faptul ca ai nevoie de articole din hartie precum caiete atunci este recomandat sa te deplasezi intr-o librarie deoarece ai la dispozitie o gama diversificata de sortimente.

Bineinteles, ca poti cumpara pentru copilul tau markere colorate astfel incat sa poata sa sublinieze cuvintele cheie si in alte cazuri, le poate folosi daca doreste sa se relaxeze.

Atunci cand te referi la intrumente de scris si anume la pixuri, cu siguranta ai unul mai deosebit care iti place mai mult si vrei sa il pastrezi pentru o perioada mai lunga de timp, ei bine trebuie sa stii ca unele pixuri cu gel se incarca si astfel poti sa scrii cat de mult doresti si sa il folosesti cu usurinta.

Fie ca ai copii sau pur si simplu lucrezi la birou si ai nevoie de un instrument de scris atunci un pix este ideal pentru tine.

Te-ai intrebat vreodata care sunt diferentele intre pixurile cu bila, rollere si piixurile cu gel?

Aceste intrumente sunt special realizate pentru diferite cazuri de folosinta. Exista cateva lucruri pe care le vei observa pe hartie odata cu achizitionarea acestor pixuri.

Chiar daca traiesti  in era tehnologiei si a internetului, iar utilizarea tabletelor, telefoanelor, laptopurilor a facilitat cu mult majoritatea situatiilor in special trasmiterea informatiilor dar si pastrarea acestora inca iti place sa iti iei notite fie pe agenda fie pe un caiet cu ajutorul unui pix, fie ca este cu gel, fie ca este roller sau cu bila.

Stiai faptul ca scrisul de mana iti antreneaza creierul, te calmeaza si te ajuta sa pastrezi informatia mai mult timp. In plus,  scrisul de mana iti formeaza o imagine vizuala foarte buna in cazul in care te confrunti cu examene sau teste pe care trebuie sa le treci.

Care sunt diferentele semnificative  intre cele 3 tipuri de pixuri ?

Iata cateva dintre ele :

-tipul de cerneala

-modul de scriere

-presiunea la scriere

-tipul de hartie sau document pe care vrei sa scrii

-modul in care scrii pe hartie

In primul rand, inainte de a achizitiona aceste intrumente de scris trebuie sa iei in considerare anumite aspecte precum: calitate, pret ,dimensiune, culoare, tipul de pix, durabilitate.

De exemplu, daca ai un prieten sau o prietena si ii place foarte mult sa scrie,  atunci cadoul ideal este un pix, acesta poate fi personalizat sau clasic in functie de preferintele tale dar si Nu e recomandat sa optezi pentru pixuri ieftine pentru ca se uzeaza intr-un mod rapid si exista posibilitatea ca atunci cand scrii sa intrerupa iar acest lucru nu este deloc favorabil mai ales daca te afli intr-o sala de examen.

Asadar, atunci cand doresti sa iti achizitionezi pixuri tine cont de mai multe aspecte iar cel mai important lucru  este sa analizezi de fiecare data in detaliu pentru ca tu sa scrii confortabil si nu numai.