Avantajele costumelor medicale personalizate

Drinuniforma

Costumele medicale utilizate de către personalul medical din clinici și spitale reprezintă cartea de vizită a unității medicale respective.Acestea trebuie să ofere protecția necesară dar în același timp să oglindescă și imaginea persoanelor care le poartă, de aceea personalizarea uniformei medicale este foarte importantă.

Dr. în Uniformă oferă o gamă largă de echipamente precum costume medicale, halate, accesorii, etc. Acestea sunt de calitate superioară şi au rezistenţă mare în timp. Poţi cumpăra un costum medical care să aibă un confort ridicat, o croială deosebită şi o culoare la alegere. De asemenea, poţi personaliza acest costum medical pentru nevoile specifice ale spitalului sau clinicii în care lucrezi. Iată care sunt motivele pentru care poţi alege să cumperi de la Dr. în Uniformă uniforme medicale personalizate.

·        Brand românesc de calitate superioară

Dr. în Uniformă este un brand românesc. El pune accent pe găsirea celor mai bune soluţii de producţie şi vânzare a costumelor medicale şi a accesoriilor potrivite pentru personal medical din clinici, spitale, cabinete de masaj sau clinici speciale pentru înfrumuseţare. Calitatea este pe primul loc în construcţia echipamentelor şi uniformelor. Astfel, se pune accent pe croială, pe detaliile de coasere şi asamblare, pe modelele nou apărute sau materialele utilizate. Vei avea plăcerea de a descoperi oricând modele care să pună în valoare corpul masculin sau feminin.

·         Confortul, aspectul şi rezistenţa

Costumele medicale de la Dr. în Uniformă sunt create punând accent pe aspect, confort şi calitate din toate punctele de vedere. De aceea rezistenţa este dăruită de tercotul ales pentru modul în care se simte pe piele şi la atingere. De asemenea, tercotul este foarte uşor de întreţinut. El se poate spăla la 40 de grade Celsius şi îşi păstrează mărimea. Nu se micşorează când este spălat pentru că are fibre răsucite şi o greutate de sub 200 gsm.

·         Personalizare la cerere

Uniformele medicale Dr. în Uniformă se pot personaliza la cerere conform necesităţilor. Acest lucru pune amprenta asupra clinicii respective sau spitalului. Este importantă personalizarea pentru a avea o unitate în cazul medicilor, asistenţilor sau altor persoane din cabinetul sau clinica existentă.

·         Culori reprezentative

Culorile sunt foarte importante pentru imaginea unui medic sau asistent. De aceea Dr. în Uniformă oferă o multitudine de opţiuni în acest sens. Se pot alege culori neutre, culorii vii şi vesele sau pattern-uri colorate. Astfel, orice dorinţă se poate îndeplini. Poţi alege costumul medical care ţi se potriveşte şi pe care îl vrei pentru cadrul în care lucrezi.

·         Mărimi disponibile într-o gamă largă

Indiferent de mărimea pe care o ai, vei putea comanda uniforme medicale de la Dr. în Uniformă. Sunt prezente variante multiple pentru ca tu să te poţi simţi bine şi confortabil cu orice costum medical ales. Ai o gamă largă de mărimi din care poţi alege ceea ce ţi se potriveşte. Dacă eşti între două mărimi, ţi se recomandă să iei mărimea mai mare.

Alege să porți o uniformă medicală personalizată care să aibă toate calitățile dorite și în același timp să fie la modă cu un preț rezonabil.