Care este cel mai important instrument de care au nevoie tehnicienii de unghii?

In domeniul unghiilor cu gel sunt numeroase produse de care are nevoie un tehnician pentru a putea sa lucreze eficient. Dintre toate, unul singur pare a fi lasat in urma, iar acesta este foarte important. Vorbim desigur despre freza de unghii. Tehnicienii se concentreaza atat de mult pe geluri, culori, modele, desene, accesorii si alte astfel de produse, dar uita ca au nevoie de o freza de calitate. Iata cele mai importante motive pentru care ar trebui sa investesti intr-o freza de unghii in care sa ai incredere.

Frezele de buna calitate rezista la utilizari intensive

Primul avantaj in momentul in care vrei sa cumperi o freza de unghii de buna calitate este acela ca o vei putea folosi foarte usor pentru mult timp. Cu siguranta nu vrei ca atunci cand clientul este deja pe scaun sa descoperi ca pila ta nu mai functioneaza si ca trebuie sa indepartezi gelul vechi manual. Desigur, poti pili unghiile si manual, cu ajutorul pilelor de carton, insa va dura enorm de mult si risti sa ranesti degetele clientului. Pilele de carton sunt utile pentru finisare, dar cand vine vorba despre pilit masiv, exista riscul sa atingi cu marginile pilei de carton pielea de pe degete si te asiguram ca niciun client nu va fi fericit sa plece cu degetele ranite din salonul tau. Cu o freza de buna calitate acest risc se diminueaza considerabil. Daca vrei o pila de buna calitate, vezi aici hotnails.ro.

Frezele de buna calitate functioneaza pe mai multe viteze

Cu siguranta daca ai cumparat deja o freza de unghii foarte ieftina, ai vazut deja ca viteza cu care pileste este foarte lenta si ca dureaza enorm pana cand termini. In plus, nu doar ca viteza este prea mica pentru a fi eficient, dar pila se mai si incinge, caz in care va trebui sa o lasi deoparte si sa astepti sa se raceasca, inainte de a se strica. Daca ai de pilit mult, exista si riscul ca pila sa cedeze in timpul lucrului. Frezele profesionale iti permit sa reglezi viteza si sunt special concepute pentru a functiona corect mult timp, fara probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o pila potrivita si sa te asiguri ca este corect proiectata pentru nivelul tau de activitate.

Frezele profesionale accepta numeroase tipuri de bituri

Biturile sau capetele de freza sunt foarte importante pentru ca, utilizandu-le eficient vei putea crea manichiura perfecta. Dar pentru asta va trebui sa ai bituri de buna calitate care sa se potriveasca pe freza de unghii. Frezele profesionale accepta cel mai mare numar de bituri si tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi seturile potrivite pentru tine, fara sa iti faci griji ca nu se vor adapta capului de freza pe care se monteaza.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care iti recomandam sa alegi pilele potrivite. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi o freza de buna calitate care sa reziste foarte mult timp, amortizand astfel investitia initiala.